KLANTENSERVICE
0
Sluiten
Legend Sports - Donderdag 26 Juni 2021

De Juiste Boks uitrusting!

Zorg voor de juiste uitrusting als je gaat kickboksen!

Heb je onlangs voor het eerst een les kickboksen gevolgd of ben je op dit moment al fanatiek bezig, dan weet je als geen ander hoe belangrijk de juiste uitrusting is. Om je maximaal voor te bereiden en stoten van je tegenstander goed op te kunnen vangen, is het verstandig om eens het assortiment van Legend Sports te bekijken. Kickboks kleding, kickboks scheenbeschermers, een bokszak en kickbokshandschoenen, je shopt het hier allemaal. Doe je aan kickboksen in Amsterdam of kickboksen in Zaandam, dan is deze winkel jouw ideale adres. Alles wat je nodigt hebt voor je trainingen vind je bij Legend Sports.

 

Stoten met kickbokshandschoenen en trappen met elkaar gecombineerd tijdens het sparren en trainen

 

Tijdens kickboxen worden stoten met handschoenen en trappen met elkaar gecombineerd. Een erg veelzijdige training waar je het maximale van je lichaam vraagt. Je verbetert je coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid en de adrenaline giert na het kickboxen goed door je lichaam. Wil je tijdens het kickboxen graag presteren zonder je zorgen te hoeven maken over je ‘gear’? Dan zit je bij Legend Sports helemaal goed. De producten zijn hier van goede kwaliteit, zodat je het meeste haalt uit iedere training. Plaats je je bestelling voor 16.00 uur, dan ontvang je deze de volgende dag al in huis.

Een les kickboxen start met de juiste kickbokshandschoenen

Trainen zoals Remy Bonjasky en Nieky Holzken? Wij hebben onder meer voor deze topsporters kickbokshandschoenen geproduceerd. Wat de beste kickbokshandschoenen zijn, hangt voor een groot deel af van het aantal lessen dat je per week volgt. Start je net, train je een of twee keer per week en train je voornamelijk op een boxzak? Dan zijn PU kickboxhandschoenen een prima keuze. Spar je veel met een trainingspartner en doe je twee keer of meer per week aan de sport, ga dan voor een leren variant.

Train met maximale bewegingsvrijheid en kies voor speciale kickboks kleding

Om blessures tijdens het trainen te voorkomen, is het belangrijk dat je beschikt over de juiste basishouding. Trappen en stoten wil je hierdoor zonder enige hinder goed uit kunnen voeren. Om je lowkicks, midkicks en highkicks tijdens het trainen makkelijker uit te voeren, is het verstandig om speciale kickboks kleding te bestellen. Denk hierbij aan een speciaal kickbox broekje met hoge taille en een comfortabel trainingspak die je voor en na het kickboxen aantrekt.

Een speciaal kickboks broekje voor dames

Een kickboks broekje voor dames herken je aan de vrolijke kleuren en strakkere pasvorm. Want laten we eerlijk zijn, als je als vrouw gaat trainen wil je er natuurlijk wel in stijl bijlopen. Bekijk ook gerust eens de overige collectie van Legend Sports. Door het mooie aanbod aan sweaters, shirts, tights, een kickboks broekje voor heren en tops stel je eenvoudig online je ideale kickboks kleding samen.

Leef je uit op een kickbokszak

Een zak is het ideale trainingsmaatje tijdens het kickboxen. Ze zijn altijd klaar voor een pittige trainingssessie en je kunt zo hard trappen of stoten als je maar wil. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat topsporters uren per dag op een kickbokszak trainen. Je perfectioneert tijdens het kickboxen eenvoudig je techniek en conditie en behaalt hierdoor makkelijker je doelen.

Of je nu veel in de sportschool te vinden bent of graag thuis traint, een bokszak is in beide gevallen erg geschikt om mee aan de slag te gaan. Via Legend Sports bestel je de traditionele hangende bokszakken. Meer weten over deze kickboks spullen? Het personeel vertelt je er graag meer over.

Geen pijn of ongemakkelijkheden met kickboks scheenbeschermers

Denk je aan kickboksen spullen, dan is de kans groot dat kickboks kleding en kickbokshandschoenen het eerste zijn waar je aan denkt. Maar heb je ook al gedacht aan scheenbeschermers kickboksen? Dit onderdeel van je uitrusting is minstens zo belangrijk. Met kickbox scheenbeschermers ervaar je geen pijn of ongemakkelijkheden van je tegenstander en je voorkomt de kans op blessures.

Hoe kies ik de ideale scheenbeschermers kickboksen?

Ga je kickboksen in Amsterdam of kickboksen in Zaandam? Kom dan zeker een keer langs in de winkel van Legend Sports voor de beste kickboks spullen. Hier vertelt het personeel je graag alles over wat de ideale scheenbeschermers voor het trainen zijn. En dat is een must, want zodra je tegenstander niet traint op een zak, moet jij de klappen opvangen. Bestel je liever online, dan zijn een aantal dingen waar je op moet letten. Zorg ervoor dat de scheenbeschermers tijdens het passen vlak onder je knie eindigen. Hierdoor blijf je vrij bewegen, zonder dat deze gaat irriteren. Ook is het belangrijk dat de band onder je voet goed strak zit. Deze rekt tijdens het trainen uit, wat betekent dat de band losser komt de zitten. Ook hoort de klittenbandsluiting die aan de achterkant van je been zit, met het uitstekende stuk naar buiten te wijzen. Is dit allemaal het geval, dan heb je je ideale kickbox scheenbeschermers uitgekozen!

Daarnaast is het ook verstandig om naar het materiaal te kijken. Scheenbeschermers van stof zijn doorgaans zachter qua materiaal.Dit maakt ze uitstekend geschikt en goed voor beginners die paar keer per week trainen. Wil je perfecte bescherming voor je schenen ga dan voor PU. Deze scheenbeschermers voor het kickboksen zijn dikker, zodat je de impact van iedere trap minder voelt. Ze zijn dan ook erg geliefd voor tijdens het sparren. Ten slotte heb je de keuze uit lederen scheenbeschermers. Met deze varianten zijn je voeten compleet beschermd en heb je de hoogste kwaliteit.

Een breed assortiment voor kickboksen kind

Wist je dat kickboxen ook erg geliefd is onder de jeugd? Veel lessen worden namelijk gegeven aan kids vanaf +-5 jaar. Omdat junioren nog volop in ontwikkeling zijn, is het nog belangrijker om de juiste uitrusting aan te schaffen. Kickboks spullen voor kind bestel je uiteraard ook via Legend Sports. Gaat je zoon, dochter, neef, nicht of kleinkind kickboksen in Amsterdam of in Zaandam, dan is het verstandig om eens een bezoek te brengen aan onze vechtsport winkels. Kickboks scheenbeschermers, kickboxhandschoenen, een kickboks broekje, kickboks kleding en overige kickboks spullen, je shopt het hier allemaal voor junioren.

Maak je uitrusting compleet met kickboks spullen

Heb je het ideale kickbox broekje, overige kickboks kleding, kickboksen scheenbeschermers, kickbokshandschoenen en een kickbokszak om mee te trainen uitgekozen? Bekijk dan ook eens het overige aanbod aan spullen voor je favoriete sport. Je kiest namelijk ook uit verschillende accessoires, waaronder bandages, gebitsbeschermers en sporttassen. Liever de producten in het echt bekijken? De producten uit het assortiment zijn ook altijd op voorraad in de winkels van Legend Sports.

Een van de grootste merken op het gebied van fightgear

Met trots kunnen we ons tot een van de grootste merken op het gebied van fightgear noemen. Op het gebied van (kick)boksen, MMA en Krav Maga ben je bij ons aan het juiste adres. De combinatie van technologie en vakkennis zorgt ervoor dat je bij ons verzekerd bent van een collectie van topkwaliteit. De producten zijn terug te zien bij de Remy Bonjasky Academy, de Nederlandse Prof Boksbond en wellicht binnenkort ook in jouw garderobe. Kom gerust een keer langs in de winkel en laat je vrijblijvend adviseren.

Informatieve Blogs van Legend Sports

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »