Voor 15:00 uur besteld morgen in huis. Excl matten en bokszakken
Hoogste service, beste prijs
Gratis verzenden vanaf €50** Excl bokszakken
Dagelijks nieuwe aanbiedingen

Fitnessvloer, Puzzelmatten en Judomatten

Het fundament moet goed zijn, dan kun je verder bouwen. Maar welk fundament, of beter gezegd: welke sportvloer heb je dan nodig? Dat is afhankelijk van de situatie en van wat je wilt. Legend helpt jou bij het maken van de juiste keuze.

Puzzelmatten

Puzzelmatten

Fitnessvloer

Fitnessvloer

Judomatten

Judomatten

Speelvloer / Baby Gym

Speelvloer / Baby Gym

KIES DE JUISTE SPORTVLOER

Het fundament moet goed zijn, dan kun je verder bouwen. Maar welk fundament, of beter gezegd: welke sportvloer heb je dan nodig?

Dat is afhankelijk van de situatie en van wat je wilt. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze. En welke vloer het dan ook uiteindelijk mag worden:

 • De sportvloeren van Legend zijn van topkwaliteit en hebben een zeer lange gebruiksduur.
 • Het zijn Europa’s scherpst geprijsde sportvloeren van topkwaliteit.
 • De vloeren hebben een SGS-keurmerk (SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering).
 • Afnemen kan al vanaf 4 stuks.
 • Grotere aantallen nodig? Vraag een offerte aan voor een nóg scherpere aanbieding.
 • Gratis verzending tot en met 32 matten.
 • De matten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, die ook nog te combineren zijn met elkaar.
 • De juiste expertise: Legend heeft vele sportscholen en trainingscentra, naar volle tevredenheid, voorzien van sportvloeren.

 

FITNESSVLOER

Je kiest voor deze ondergrond als je een kleerkast of een killerbody wil bouwen. Want wanneer jij aan de ijzers hangt heb je een stevige, vlakke ondergrond met voldoende grip nodig die tevens tegen een stoot kan en makkelijk te onderhouden is.

Geschikt voor zware gewichten

Legend’s rubberen fitnessvloeren zijn de ideale ondergrond voor fitnessoefeningen met apparaten en met losse gewichten. Zelfs de zwaarste gewichten kan deze vloer makkelijk handelen. En al zweet je peentjes en laat je de dumbbells regelmatig van vermoeidheid naar beneden donderen, voor de vloer maakt het niks uit (op je voet zou wel faya zijn).

Flexibel in te delen

Leg de rubberen tegels neer zoals jij het wil. De tegels zijn gemaakt van duurzaam rubber met een afmeting van 100 x 100 x 2 cm en een gewicht van 20 kg per stuk. Groot en zwaar genoeg dus om voor een stabiele ondergrond te zorgen en hanteerbaar genoeg om naar wens te verplaatsen.

Perfecte grip en een uitstekende demping

De bovenkant van de rubberen tegels bestaat uit fijne deeltjes die ervoor zorgen dat jij een goede grip hebt en stabiel staat tijdens je workout. De onderlaag bevat grovere deeltjes die zorgen voor een goede anti-slip. Combineer dit met het medium gewicht van de tegel en je bent er zeker van dat de tegels niet gaan schuiven wanneer je ze stevig tegen elkaar op de vloer legt.

Duurzaam en slijtvast

De vloer is erg duurzaam en zeer slijtvast. Jij gaat heel veel jaren plezier hebben van deze vloer. Zo kan je stevig verder bouwen aan je body en fitness. Dus leg nu dat stevige fundament om verder te bouwen aan jouw power body met deze legendarisch sterke en stabiele fitnessvloer van Legend.

 

PUZZELMATTEN

Je kiest voor deze ondergrond als je verschillende sporten en oefeningen wilt doen en flexibiliteit nodig hebt. Leg ze waar je maar wilt en hoe je maar wilt. Gebruik ze als ondergrond voor fitnessoefeningen, yoga, (kick)bokstrainingen, zaktraining, het doornemen grondtechnieken voor worstelen, MMA, jiu jitsu, judo en krav maga of als ondergrond voor karate, aikido, kungfu, tai chi en meer.

Duurzaam en flexibel

De matten zijn gemaakt van zeer ECO friendly EVA. Dit materiaal is licht van gewicht waardoor de matten gemakkelijk te verplaatsen zijn. Puzzel ze aan elkaar waar en hoe je maar wilt. Op die manier liggen de matten altijd stevig, ook als je ze bijvoorbeeld om een apparaat of ring heen wilt leggen.

Het nodige comfort

We trainen dan wel voor een ijzersterk lichaam en stalen zenuwen, maar dat wil niet zeggen dat we ons lichaam dus maar constant moeten pijnigen. Comfortabel trainen betekent: langer volhouden en alles uit je trainingm lichaam en geest halen. En dat is nou juist precies wat je moet doen om goed te worden en uit te groeien tot een legend. Deze puzzelmatten helpen je daarbij door comfortabele zachtheid en steun te bieden tijdens je trainingen. De matten zijn zacht genoeg om allerlei grondoefeningen op te doen en om een eventuele val te breken.

De juiste grip

Een antisliplaag aan beide zijden zorgt ervoor dat de matten stevig liggen en dat jij stevig op je voeten blijft staan. Geen gekke buikschuivers tijdens jouw training dus! Voor sporten, waarbij het de bedoeling is dat jij je tegenstander of trainingmaat een mooie duik naar de grond laat nemen, heb je een stevigere mat nodig die de impact van een val nog beter absorbeert. Ga in dat geval voor de judomatten van Legend.

 

JUDOMATTEN

Judo is bij uitstek een sport met veel vallen en opstaan, net als jiu jitsu, MMA, shooto en meer van dit soort sporten. En dan hebben we het niet over zomaar struikelen en weer opstaan. Dan hebben we het over keihard pootje lappen, waar voetballers nog een puntje aan kunnen zuigen, en over brute worpen waarvoor een lesje valbreken geen overbodige luxe is. Om het hier heelhuids vanaf te brengen heb je judomatten van hoge kwaliteit nodig.

Neem geen onnodig risico en ga voor de beste kwaliteit!

Legend Sports verkoopt alleen matten van de allerbeste kwaliteit en een zeer lange levensduur. Ze voldoen aan alle normen waaraan matten voor het beoefenen van vechtsporten moeten voldoen. Sterker nog: Legend judomatten worden gebruikt bij EK’s en WK’s. De matten hebben een uitstekende reputatie en worden dan in allerlei landen veelvuldig aangeschaft door sportscholen en bonden.

Zeker van je zaak

Als je op de mat staat, moet je zeker van je zaak zijn en dus ook van de mat waarop je staat. Met judomatten van Legend ben je er zeker van dat ze:

 • voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard;
 • voldoen aan alle eisen die er aan judomatten verbonden zijn;
 • de nodige impact absorbeert om ongeschonden uit een val te komen;
 • de nodige grip bieden en vertrouwd aanvoelen onder je voeten;
 • stevig blijven liggen;
 • heel lang meegaan.

“Mate!” Stop maar met zoeken, dit zijn jouw nieuwe judomatten. “Hajime!” Vraag maar gauw die factuur aan door te mailen naar: [email protected]

Lees meer
Lees minder
Voor 15:00 uur besteld morgen in huis. Excl matten en bokszakken
Hoogste service, beste prijs
Gratis verzenden vanaf €50** Excl bokszakken
Dagelijks nieuwe aanbiedingen