KLANTENSERVICE
0
Sluiten

Sportvloeren van Legend! Alleen als je voor de beste kwaliteit gaat

Wil je de juiste sportvloer, matten en de juiste sportvloer kopen? Begin dan hier ermee! Heb je weleens een mooie duik gemaakt op het asfalt? Of sit ups gedaan op straatstenen? Of misschien onbedoeld in de split terecht gekomen omdat je weggleed op het natte gras? Het zijn niet de fijnste dingen die je kan meemaken tijdens het sporten. Een goede sportvloer is daarom van het grootste belang bij het voorkomen van blessures.

 

En dat niet alleen...

 

 

Sportvloer matten

Zorg dat je voor je sportschool, dojo of home / mini gym de juiste matten neerlegt, want alleen als het fundament goed is, kan je verder bouwen. Voor verschillende sporten zijn weer andere sportvloeren geschikt. Bedenk dus eerst goed welke sporten er op je nieuwe matten beoefend zullen worden. Legend heeft verschillende sportmatten die allemaal uitblinken in hun eigen categorie.

 

 

Sportvloer kopen

Welk fundament, of beter gezegd: welke sportvloer jij nodig hebt isafhankelijk van de situatie en van wat je wilt. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze. En welke vloer het dan ook uiteindelijk mag worden; hier ben je in ieder geval zeker van:

 

 

Beschermmatten Sportvloer voor fitness

Ga je flink aan de ijzers hangen? Gewichtig aan de gang met de zwaarste gewichten? Alles voor die killerbody! Of je nu in de weer gaat met fitness apparatuur of losse dumbells, jouw sportvloer moet het allemaal aan kunnen. 

 

Kies daarom voor de rubberen vloeren van Legend die speciaal geschikt is als fitnessvloer.Het rubber van deze matten heeft veel gunstige eigenschappen. Het vangt trillingen op en werkt geluid dempend. Daarnaast zijn deze rubberen matten isolerend, slijtvast en dus zeer duurzaam. 

 

Eenmaal deze vloermatten gelegd? Dan is een nieuwe mat kopen jarenlang niet meer van toepassing. Deze sportvloer biedt je de juiste fundering om aan jouw gespierde lichaam te bouwen. En het onderhouden van deze sportmatten? Dat is een eitje: gewoon stofzuigen en eventueel even dweilen, moppen of afsoppen.

 

Rubberen sportvloer voor vele toepassingen

Een rubberen vloer van Legend is niet alleen toepasbaar in sportscholen, maar ook in fitnessruimtes en home gyms. Omdat rubber zo veelzijdig is, is de vloer geschikt als fitness puzzelmat, onderlegmat en als afwerp mat voor gewichten, halters en dumbells.

De voordelen van een rubberen fitness sportvloer

Hieronder noemen we nog eens overzichtelijk en puntsgewijs waarom deze rubberen beschermmatten sportvloer zo ideaal is.

 

Sportvloer voor vechtsport, yoga, crossfit en spel

Geen Arnold Schwarzenegger of G.I. Jane ambities? Geen heavy fitnessapparatuur en zware gewichten die afgeworpen worden en je vloer teisteren? Ga jij liever Bruce Lee, Badr Hari, Muhammad Ali of die andere Ali (Alistair Overeem) achterna? Of moeten we zeggen Lucia Rijker of Joanna “The Striker” (Jedrzejczyk)? Want als dat zo is, dan kan je wel een wat zachtere sportvloer gebruiken. Om precies te zijn van EVA foam matten

 

De puzzelmatten van Legend zijn gemaakt van dit duurzame, slijtvaste materiaal en zijn in verschillende diktes verkrijgbaar. Afhankelijk van de sporten en activiteiten die er op de sportvloer uitgevoerd gaan worden, kies je de dikte van de sportmatten.

 

Toepassingen van deze puzzelmatten sportvloer

Deze sportmatten zijn zeer comfortabel om grondoefeningen op te doen, denk aan yoga, buikspieroefeningen en oefeningen voor een bad ass. Daarnaast zijn deze matten door hun veerkracht, anti-slip en stabiliteit ook zeer geschikt voor het beoefenen van vechtsporten. 

 

Denk aan: boksen, kickboksen, thaiboksen (muay thai), karate, krav maga, kung fu, taekwondo, aikido, capoeira en wushu. Maar ook voor worstel, judo, jiu jitsu en MMA grondtechnieken op te oefenen. En wat dacht je van zaktraining! 

 

Een geweldige manier om je conditie, kracht, snelheid en technieken te trainen. Dus heb je bokszakken hangen? Dan moet je daar zeker deze beschermmatten sportvloer onder leggen. Heb je geen bokszak hangen? Dan kan je ook een bokszak scoren bij Legend, want elke sporter of sportschool die zichzelf een beetje serieus neemt, heeft toch wel een bokszak hangen?

 

De voordelen van een puzzelmatten sportvloer

 

Over spelen gesproken, Legend Sports heeft deze matten ook in een kleinere formaat. Hiermee kan je een mooie speelruimte, baby gymof mini gym in huis creëren. Deze sportmatten zijn iets dunner en kleiner, waardoor ze nog makkelijker te verplaatsen en te leggen zijn en ook geschikt zijn voor de kleine ruimtes.

 

Sportvloer matten speciaal voor judo, jiu jitsu en MMA

Sportvloer matten voor deze sporten, waarbij een lesje valbreken geen overbodige luxe is, zijn van een andere orde dan alle andere sportvloer matten. Tijdens judo, jiu jitsu en MMA wedstrijden wordt er regelmatig een duikvlucht naar grond genomen. We hebben het dan niet over een struikelpartij, maar over keihard pootje lappen, en over brute worpen. Om het hier heelhuids vanaf te brengen heb je een sportvloer nodig gevormd door de beste beschermmatten. 

 

De judomatten van Legend Sports worden gebruikt bij EK’s en WK’s. Deze vloermatten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard en voldoen aan alle eisen die er aan judomatten verbonden zijn. Deze judomatten hebben een uitstekende reputatie en worden dan ook in allerlei landen veelvuldig aangeschaft door sportscholen en bonden.

 

Sportvloer kopen? Legend checken! Want nergens anders koop je sportvloer matten van zo’n hoge kwaliteit, met alle nodige keurmerken, voor zo’n scherpe prijs. Bel, mail, chat ons of kom langs in één van onze winkels voor een passend advies, een keurige prijs en een geweldige service.

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »