KLANTENSERVICE
0
Sluiten

Het Sport springtouw van Legendkwaliteit

We hebben het allemaal weleens gedaan: springtouwen. Als kind is dat een leuke uitdaging. Je kan er lekker je energie bij kwijt en er bestaan verschillende spelvormen met springtouw. Zo heb je het 1-persoons springtouw en er is lang springtouw, waarmee je met meerdere tegelijk kan springen. Superleuk, dat touwtjespringen!   Springtouwen, waarom Toon meer

Merken

Maat

Kleur

Materiaal

Prijs

-
1 Product
Springtouw Kids/Volwassenen in Diverse Kleuren

Deliverytime

Op voorraad
€9,99*
   Bekijken

   We hebben het allemaal weleens gedaan: springtouwen. Als kind is dat een leuke uitdaging. Je kan er lekker je energie bij kwijt en er bestaan verschillende spelvormen met springtouw. Zo heb je het 1-persoons springtouw en er is lang springtouw, waarmee je met meerdere tegelijk kan springen. Superleuk, dat touwtjespringen!

    

   Springtouwen, waarom zijn we er eigenlijk ooit mee gestopt? met een springtouw speed rope met anti slip handvat kun je jouw cardio-strenght workout compleet maken. 

    

   Ja, je wordt er moe van. Daarom is ‘’touwtje springen’’ ook zo’n goede sport. En je leest het goed: springtouwen is een echte sport. Daarnaast is het ook de ideale warming-up voor bijvoorbeeld fitness, crossfit, boksen en kickboksen.

    

   Wil je dus echt aan de bak met je sport? Hak dan nu meteen de knoop door. Jij gaat een sport springtouw kopen! Tijdens het springtouwen gaat je hartslag namelijk lekker snel omhoog. Je spieren en longen worden warm en je armspieren en beenspieren gooi je los.

    

    

   Springtouw crossfit en bouw je workout out

   Crossfit is een zeer veelzijdige sport. De oefeningen die je tijdens de Workout Of the Day doet, kunnen totaal verschillend zijn. Natuurlijk kan een oefening met een springtouw hier onderdeel van zijn. Sowieso doe je er verstandig aan om springtouwen tot onderdeel van je warming-up te maken.

    

   Voor crossfit heb je geen speciaal crossfit springtouw nodig. Elk sport springtouw volstaat. Als jij er maar lekker meer touwtje springt. Probeer tijdens je warming-up wat verschillende sprongen te maken en af te wisselen in snelheid en ritme.

    

   Bereid je goed voor op je crossfit trainingen, door nu snel hier een professioneel springtouw volwassenen te bestellen. De springtouwen zijn geschikt voor kinderen en volwassenen. Als professioneel sport attribuut bij het fitness boksen heeft het springtouw als zijn streep verdient. 

    

   En als je dan toch je crossfit spullen bij elkaar aan het zoeken bent, check dan ook: Legend crossfit kleding,crossfit handschoenen en crossfit accessoires.

    

    

   Fitness springtouw

   Komt die crosstrainer of loopband je inmiddels wel de neus uit? Bedenk je dan dat je niet altijd je cardio training en je warming up op een cardio-apparaat hoeft te doen.

    

   Wat jij nodig hebt is een springtouw. En dat hoeft niet eens een speciale fitness springtouw te zijn. Check onze sport springtouwen en skipping rope.

    

   De Legend springtouwen zijn professionele springtouwen die ook door topsporters gebruikt worden voor hun warming up of cardio training. Volgens velen bestaat er namelijk geen betere warming up dat één die gedaan wordt met een sport springtouw.


   Springtouw - fitness, het is als koek en ei. Alleen dan gezonder! Het hoort gewoon bij elkaar.

    

   Ga je fitnessen? Dan neem je dus voortaan niet alleen je fitness handschoenen, fitness riem en weerstand banden mee. Voortaan neem jij ook je fitness springtouw mee naar de sportschool! Het gaat je echt helpen fitter te worden en beter te trainen.

    

   Ga dus nu maar snel even zo’n boks springtouw bestellen! 

    

    

   Springtouw boksen

   Vooral in de boks sport en in de kickboks sport is de springtouw heilig. Het staat al sinds jaar en dag bekend om hét hulpmiddel voor de beste warming up.

    

   Denk maar eens aan al die boksers die miljoenen verdienen in hun sport. Allemaal staan ze voortdurend op te warmen en hun conditie uit te dagen met een springtouw.

    

   Bij boksen en kickboksen heeft dat springtouwen nog meer tot doel dan opwarmen en conditie trainen.

    

   Ja, je spieren en longen worden snel warm. Je hartslag gaat lekker snel omhoog. En met de arm- en beenbewegingen, die je maakt tijdens het springtouwen, gooi je die spieren ook nog eens lekker los.

    

   Naast het opwarmen van je longen en spieren en het trainen van je conditie, train je tijdens het springtouwen ook je timing. Dat is, naast conditie en techniek, toch wel één van de belangrijkste dingen in de bokssport en kickboks sport.

    

   Dit maakt springtouwen voor boksers dus extra interessant. En er is meer!

    

   Tijdens het springtouwen train je ook je oog-hand-coördinatie. Ook al zo’n belangrijk onderdeel van boksen en kickboksen. En ook je voetenwerk! Hé, dat is ook alweer zo’n punt waarop je bokstrainer je altijd wijst: Let op je voetenwerk!

    

   Springtouwen - boksen en springtouwen - kickboksen. Ze zijn onafscheidelijk!

    

   Nog niet aan het springtouwen geslagen? Of wel voor de boks training / kickboks training, maar gaat het je nog niet lekker af. Dan ga je nu je eigen springtouw boksen bestellen en dan hup: lekker thuis oefenen met touwtjespringen!

    

   Sport Springtouwen voor iedereen!

   Wat nou, springtouwen alleen voor kinderen?! Juist ook springtouwen voor volwassenen! Want jong geleerd is oud gedaan. Maar dat wil niet zeggen dat het ooit te laat is om springtouwen te leren. Iedereen kan het. Gewoon mee beginnen, oefenen en blijven doen.

    

   Beginnen met springtouwen tijdens het sporten of het fitnessen

   Hoe je dan begint? Allereerst zorg je dat je sport springtouw op de juiste lengte is. Pak de grepen vast zoals je ook iemand een hand geeft. Ga op je springtouw staan en houd de grepen in je handen ter hoogte van je heupen. Hangt het touw er nu slapjes bij? Dan moet je hem inkorten.

    

   Is het springtouw te kort? Dan moet je een ander springtouw kopen. De springtouwen van Legend zijn geschikt voor alle volwassenen, tenzij je een reus bent. ;)

    

   Tijdens het draaien van het springtouw, blijf je jouw handen ter hoogte van je heupen houden. De draaibeweging maak je vooral vanuit je polsen. Je onderarmen mogen daarbij meewerken, maar niet je volledige armen gaan draaien.

    

   Vind je het nog lastig om het draaien en springen tegelijk te doen? En te timen wanneer je moet springen? Begin dan eerst met een laag tempo.

    

   Je kan ook proberen om eerst al lopend te springen. Dat kan gewoon op één plek. Je maakt dan een soort van loopbeweging in plaats van een echte sprong. Een loop sprongetje, zeg maar.

    

   Daarna kan je met twee voeten tegelijk springen. Als dat goed gaat, dan kan je van voet wisselen. En eventueel een hinkeltje, om en om met elke voet, maken. Je kan het vervolgens zo moeilijk en gevarieerd maken als je zelf wilt.

    

   Sport Springtouw kopen

   Een goed sport springtouw voor volwassenen is een springtouw gemaakt van een duurzaam materiaal, dat sterk is en stug is. Het springtouw moet ook niet te licht zijn. Het moet lekker ronddraaien en je moet er een goed tempo mee kunnen bereiken.

    

   Een licht kinder springtouw of een speelgoed springtouw gaat dus niet werken.

    

   Ook de lengte van het springtouw moet goed zijn. Maak het sport springtouw desnoods nog even zelf op maat. 

    

   De grepen moeten lekker in de hand liggen en niet zwaar zijn. Zo houd je het springtouwen lang vol. Gewichtheffen doen we immers met gewichten en niet met een springtouw.

    

   De Legend springtouwen zijn professionele springtouwen, waarmee elke volwassen sporter goed mee uit de voeten zal kunnen. Maakt niet uit voor welke sport je het springtouw gebruikt.

    

   Spring jezelf fit! Want springtouw is fitness.

   Tijdens het touwtjespringen kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Kijk maar eens online wat video’s voor inspiratie. Ho, niet wegklikken nu! Eerst even dit springtouw kopen!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »