KLANTENSERVICE
0
Sluiten

Bokszak voor aan de muur | Muur bokszak

Een bokszak voor aan de muur biedt voor ontzettend veel mensen die graag willen kunnen boksen bij hen thuis de perfecte oplossing. Het spreekt voor zich dat voor heel wat mensen geldt dat ze thuis slechts over een beperkte hoeveelheid aan beschikbare ruimte beschikken om te kunnen boksen. Wanneer je toch graag je stoten wil kunnen oefenen op een ui Toon meer

Merken

Maat

Kleur

Materiaal

Prijs

-
1 Product
€ 249,95
€ 219,95
Bokszak voor aan de Muur Zwart Panda Hide leather™

Deliverytime

Niet op voorraad
AVP
€219,95*
   Bekijken

   Een bokszak voor aan de muur biedt voor ontzettend veel mensen die graag willen kunnen boksen bij hen thuis de perfecte oplossing. Het spreekt voor zich dat voor heel wat mensen geldt dat ze thuis slechts over een beperkte hoeveelheid aan beschikbare ruimte beschikken om te kunnen boksen. Wanneer je toch graag je stoten wil kunnen oefenen op een uitdagende en leuke manier kan het aanschaffen van een muur bokszak meer dan de moeite waard zijn om te overwegen. Voor een dergelijke bokszak geldt immers in de praktijk dat ze zich uitstekend leent om geïntegreerd te worden in kleine(re) ruimtes. Dit terwijl je er bovendien ook nog eens geweldig goed op kan trainen.

   Waarom kiezen voor een bokszak voor aan de muur kopen?

   Voor heel wat grootheden geldt dat ze getraind hebben op een bokszak voor aan de muur. Dat is het gevolg van het feit dat je op een dergelijke bokszak technieken kan oefenen die niet tot de mogelijkheden behoren bij het gebruik van een standaard bokszak. De witte vlakken die op de bokszak zijn terug te vinden maken het mogelijk om perfect nieuwe combinaties te kunnen trainen.

   Bovendien zal je tot de conclusie komen dat dit type bokszak ook uitstekend geschikt is om dienst te doen als uppercut bokszak. Kies je voor deze bokszak kopen? Dan zal je tot de conclusie komen dat je er niet alleen uitstekend mee kan trainen, bovendien kan je ze ook nog eens altijd zonder probleem ophangen in een kleine(re) ruimte.

   Een zeer interessante bokszak om te overwegen

   Met bovenstaande informatie hebben we een aantal voordelen die verbonden zijn aan het bestellen van een bokszak voor aan de muur duidelijk gemaakt. Dit gezegd hebbende is er meer. Zo is het bijvoorbeeld op deze manier mogelijk om helemaal alleen te trainen. Hierdoor ben je niet aangewezen op de vrije tijd van anderen. Je kan bijgevolg niet alleen trainen wanneer, maar ook hoelang je dat zelf wil. Bovendien is het zo dat je met dit type bokszak altijd bent verzekerd van een ontzettend multifunctionele training. Voor een bokszak die aan de muur wordt bevestigd geldt immers dat ze bestaat uit maar liefst zes verschillende stootvlakken waarbij elk stootvlak je de mogelijkheid biedt om een ander soort techniek te beoefenen.

   Hoe moet je jouw muur bokszak precies bevestigen?

   Je bokszak ophangen die je hebt aangekocht hoeft helemaal niet veel voeten in de aarde te hebben, in tegendeel. Het bevestigen van je muur bokszak wordt in de praktijk zeer eenvoudig mogelijk gemaakt door de vier steunpunten die op de bokszak terug te vinden zijn. Bovendien spreekt het voor zich dat er ook altijd samen met je bokszak voor aan de muur speciale schroeven meegeleverd zullen worden waar je gebruik van kan maken. Het belangrijkste probleem waar je mogelijks tegenaan kan lopen bij het plaatsen van bokszak voor aan de muur heeft te maken met de hoogte waar de muur over beschikt.

   De ideale hoogte waarop je, je muur bokszak dient te bevestigen is volledig afhankelijk van jouzelf en hoe groot je bent. Het is immers van belang om de stoten op de juiste hoogte uit te voeren. Bij voorkeur hang je jouw bokszak veer op het punt waar je vuist de muur raakt wanneer er een jab wordt uitgevoerd. Op deze manier zal je, je stoten zeker op de correcte manier trainen!

   Bestel jouw bokszak voor aan de muur vandaag nog hier bij Legend Sports!

   Hier in onze gespecialiseerde winkel voor vechtsporten is het uiteraard perfect mogelijk om een bokszak voor aan de muur aan te schaffen die perfect aan al jouw vooropgestelde verwachtingen zal weten te voldoen. Dit is ook het geval wanneer je op zoek bent naar andere soorten bokshulpmiddelen. Wil je bijvoorbeeld graag een bokszak ketting bestellen of ben je op zoek naar een bokszak beugel? Ook in deze en nog heel wat andere gevallen kunnen wij jou uitstekend van dienst zijn. In ieder geval, wanneer je graag over wenst te gaan tot een bokszak voor aan de muur aankopen mag het inmiddels wel duidelijk zijn dat je daarvoor hier bij Legend Sports ongetwijfeld op de beste plaats bent!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »