KLANTENSERVICE
0
Sluiten

Bokszak Muur - Groot plezier voor in de kleiner ruimtes!

Ben je een bokser en heb je niet heel veel ruimte thuis? Maar wil je toch je stoten oefenen op een uitdagende en leuke manier? Stop dan nu met zoeken. Want Legend Sports heeft de oplossing in handen. De bokszak muur is namelijk geschikt voor de kleine ruimtes en je kan er ook nog eens gigantisch goed op trainen.    Veel grootheden hebben getrai Toon meer

Merken

Maat

Kleur

Materiaal

Prijs

-
1 Product
€ 249,95
€ 199,95
Bokszak voor aan de Muur Zwart Panda Hide leather™

Deliverytime

Op voorraad
€199,95
   Bekijken

   Ben je een bokser en heb je niet heel veel ruimte thuis? Maar wil je toch je stoten oefenen op een uitdagende en leuke manier? Stop dan nu met zoeken. Want Legend Sports heeft de oplossing in handen. De bokszak muur is namelijk geschikt voor de kleine ruimtes en je kan er ook nog eens gigantisch goed op trainen. 

    

   Veel grootheden hebben getraind op een bokszak voor aan de muur. Dit omdat je op deze bokszak technieken en stoten kunt oefenen die je op een normale bokszak niet kunt. Door de witte vlakken op de bokszak muur train je perfect nieuwe combinaties en deze bokszak is ook uitermate geschikt om je uppercuts te trainen! Een multifunctionele bokszak waar je goed op kunt trainen en die je ook nog is kunt ophangen in een kleine ruimte. De bokszak muur van Legend Sports is echt een knaller van een trainingsmaat!

    

   Muur Bokszak - Jouw ideale trainingsmaat! 

   De muur bokszak is niet alleen maar ontworpen voor in de kleine ruimtes. De bokszak aan de muur heeft namelijk veel en veel meer. Waarom de bokszak voor aan de muur jouw ideale trainingsmaat is lees je hieronder:

    

   Ten eerste kan je met de stootzak muur alleen trainen. Je bent niet afhankelijk van iemand anders. Je kan dus trainen wanneer je wilt en hoe lang je wilt! Maar het belangrijkste is toch wel dat je met de bokszak muur een hele multifunctionele training kunt doen! De bokszak voor aan de muur bestaat namelijk uit 6 stootvlakken en op elke stootvlak kan je een ander soort techniek beoefenen! 

    

   Op het stootvlak recht voor je train je perfect de jab / cross. Op het schuine stootvlak recht voor je train je de uppercut. Dit is gelijk ook een van de grote voordelen van een bokszak aan de muur. Want op een hangende bokszak is de uppercut trainen haast onmogelijk! Op de twee stootvlakken rechts en links boven train je jouw hooks. Aan de linkerkant uiteraard je left hook en aan de rechterkant je right hook! En tenslotte train je op de twee stootvlakken rechts en links onder je low hooks!

    

   De 6 stootvlakken zorgen ervoor dat je dus veel soorten stoten kunt trainen en gelijk ook vele combinaties. De bokszak aan muur is daarom de beste trainingsmaat op de markt! Ben je niet helemaal thuis in het plannen van een perfecte bokszak training? Check dan onze uitgebreide blog over hoe jij zelf een bokszaktraining kunt maken en uitvoeren!

    

   Bokszak aan de muur bevestigen

   Nu je weet dat de bokszak aan de muur de perfecte trainingsmaat is, is het ook wel handig om te weten hoe je de bokszak aan muur het beste op kunt hangen. Het ophangen zelf zorgt vaak niet voor problemen. De bokszak is namelijk gemakkelijk op te hangen door de 4 steunpunten die op de bokszak zitten. Daarnaast worden de schroeven bijgeleverd. Wat voor problemen kan zorgen is de hoogte van de bokszak muur. 

    

   Want wat is nou de ideale hoogte voor het ophangen van deze bokszak? Dit ligt volledig aan hoe groot jezelf bent. Het is namelijk belangrijk dat je de stoten op de juiste hoogte kunt uitvoeren. Wat wij daarom als tip meegeven is om de bokszak muur op de hoogte te hangen op het punt waar jouw vuist het vlak raakt wanneer je de jab uitvoert. Wanneer je de bokszak muur op die hoogte bevestigd kan je alle stoten op de juiste manier trainen!

    

   Bokszak aan muur - trainen op de juiste ondergrond 

   Blessures wil je hoe dan ook voorkomen. Ook wanneer je thuis traint bestaat er altijd de kans om blessures op te lopen. Vechtsport vraagt vaak ook om veel werk van je voeten en voetblessures komen dan ook bij vechtsporten regelmatig voor. Om dit te voorkomen is het van groot belang om bij het trainen op de bokszak aan muur op de juiste ondergrond te trainen. Maar wat is precies de juiste ondergrond?

    

   Voor de juiste ondergrond ben je bij Legend Sports op het juiste adres! Wij hebben namelijk een breed aanbod in sportvloeren. Onze sportvloeren maken je training een stuk comfortabeler en veiliger! Check bijvoorbeeld onze puzzelmatten, judomatten en fitnessvloeren!

    

   Stootzak Muur kopen doe je online of in onze vechtsportwinkel Zaandam 

   Overtuigd van onze stootzak muur? En ben je van plan deze aan te schaffen? Dit kan op twee manieren. Of je scoort je bokszak muur op onze fantastische site of je komt langs in onze vechtsportwinkel Zaandam. Is de stootzak muur niet helemaal wat je zoekt? Check dan zeker onze bokszak leer en onze ophangsystemen

    

   Bokszak muur aanschaffen op onze website!

   Op onze website www.legendsports.nl score je heel gemakkelijk je boksbal muur. Na je bestelling wordt de stootzak muur zo snel mogelijk bij je thuis geleverd. Hou er wel rekening mee dat er voor de bokszakken een langere levertijd wordt gerekend. Alle materialen voor het bevestigen van de boskzak muur worden inclusief bijgeleverd! 

    

   Bokszak aan muur scoren in onze vechtsportwinkel Zaandam!

   Heb je toch nog wat meer advies nodig? Of wil je de stootzak muur eerst in levende lijve zien? Dit kan in onze vechtsportwinkel Zaandam! Daarnaast stel je al je vragen aan onze specialisten. En wordt je altijd op de juiste manier geïnformeerd zodat je met de juiste spullen naar huis gaat!

   Contactgegevens Legend

   Bellen: +31756151619

   Whatsappen: +31684497670

   Mailen: [email protected]

   Legend Bokswinkels

    

   Bokswinkel Amsterdam Zuidoost

   Bijmerplein 206

   1102DD, Amsterdam

    

   Bokswinkel Zaandam

   Cornelis Ouwejanstraat 17

   1506SX, Zaandam

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking