Klantenservice
0
Sluiten

3 JAAR garantie op onze bokszakken! Gegarandeerd de beste kwaliteit tegen de beste prijs!

3 JAAR garantie op onze bokszakken! Gegarandeerd de beste kwaliteit tegen de beste prijs!

Wordt een legende met de bokszakken van Legend Sports

Je bent op zoek naar een bokszak; "your first step to become a legend!" Alle vechtsportlegendes zijn immers groot geworden door veel te trainen. Een bokszak is dé ideale trainingspartner: hij is er altijd en wordt nooit moe. Je traint op je boxing bag niet alleen alle boks-, kickboks, muay thai, mma, jiu jitsu en karate-technieken, maar ook je:

En last but not least: je slijpt al die combinaties er zo goed in dat je ze zo snel en explosief gooit als Mike Tyson, Mohammed Ali, Rico Verhoeven, Badr Hari, Ramon Dekkers, Fairtex, McGregor, Khabib of Bruce Lee.

Jouw sparringpartners en tegenstanders zullen niet weten wat hen overkomt! Moeten ze zelf ook maar een bokszak aanschaffen. Gelukkig ben jij hen voor, want wij gaan jou helpen bij het kiezen van de bokszak die jou helpt een legend te worden in jouw vechtsport. En dan zeggen we nog niks over het gespierde en fitte lichaam dat je gaat krijgen, want dat krijg je van veel trainen met een boxing of kickboxing bag.

De beste bokszak voor jou vinden

Bokszakken komen in verschillende vormen en maten, en het is daarom belangrijk dat je zeker weet waar je naar op zoek bent. Je zult de juiste bokszak voor jouw vechtstijl moeten vinden. Zorg er dus voor dat je weet wat voor je nodig hebt voor de beste resultaten! Hieronder bespreken we waar je op moet letten tijdens je zoektocht.

Het materiaal

Wil je een bokszak of boksbal kopen, moet je rekening houden met het materiaal en wat die jou kan bieden.

Bokszak van leer

De zakken die van echt leer gemaakt zijn zullen ook het duurste zijn. Hier staat tegenover dat leer het meest comfortabele en het meest duurzame materiaal dat gebruikt wordt om de zakken te maken. Daarnaast voelt leer fijn om tegenaan te slaan of te trappen.

Panda Hide Leather®

Panda Hide Leather® van Legend sports is een duurzaam materiaal dat gelijkwaardig is aan leer. Deze zal jarenlang mee zal gaan, ook bij intensief gebruik. Doordat het net zoals leer comfortabel is om mee te trainen en daarnaast ook een stuk duurzamer, is het al met al de beste keuze om zelf topprestaties te kunnen leveren in de ring.

Legend Absorb

Legend Absorb bestaat uit verschillende lagen van Bisonyl, wat ook gebruikt wordt als bedekking voor vrachtwagens. Dit zorgt ervoor dat de bokszakken ultra stevig zijn en lang mee zullen gaan. Wanneer je aan een budget gebonden bent, is dit materiaal het perfecte, duurzame alternatief om toch thuis je trap of stoot technieken te kunnen perfectioneren.

Stevigheid

Een zachte boxing bag zal fijner aanvoelen voor je lichaam wanneer je er tegenaan slaat. Dit is echter een nadeel wanneer je later in de ring wilt staan; je schenen en knokkels zijn dan niet voorbereid op de inslag, en het zal pijnlijk zijn om een gevecht voort te zetten. Met een zware bokszak zullen je schenen en knokkels geconditioneerd worden voor de zware inslag. Na verloop van tijd zul je er steeds minder last van krijgen. Mocht je hem echter alleen gebruikt om je conditie en techniek te verbeteren, kun je ook voor een wat lichtere boxing bag gaan.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Wanneer je op zoek bent naar een bokszak voor thuis, is de goedkoopste optie een die je beter kunt vermijden. Het is beter om wat meer geld te investeren in producten van Legend Sports, die van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt zijn. Hier kun je je gewicht achter iedere trap of stoot zetten zonder bang te zijn dat de zak kapot gaat of overal naartoe vliegt. Allemaal vanzelfsprekend, maar een goedkope bokszak van € 50,- kan verleidelijk zijn. Zorg er dus voor dat je goede kwaliteit in huis haalt om er zo lang mee te kunnen trainen!

Bevestiging

Er zijn verschillende manieren waarop de bokszakken bevestigt zijn of kunnen worden. Daarnaast komen ze in vrijstaande varianten, welke een paal staat die je overal neer kunt zetten. Hier kun je dus ook buiten mee trainen wanneer het lekker weer is.

De meest bekende bokszakken zijn degene die met een speciale plafondbeugel zijn bevestigd, dit kan aan het plafond of aan de muur zijn. Dit geeft meer mogelijkheden om er omheen te bewegen, maar je moet er wel zeker van zijn dat de bevestigingslocatie het gewicht kan dragen.

Formaat

Het formaat is een andere belangrijke factor bij het kiezen van een bokszak. De kleinere zakken zullen in de meeste gevallen wat lichter zijn, dit is ideaal wanneer je een bokszak voor een kind zoekt, maar niet wanneer je er hard tegenaan wilt stoten of trappen. Zorg er dus voor dat je het juiste gewicht kiest, en de juiste grootte (>150 cm lengte voor kickboksen).

Verschillende soorten boxing bags

Wat jouw ideale bokszak is hangt af van de vechtsport die je beoefent en de trainingsdoelen die je hebt. Met onderstaande overzicht maken wij het je makkelijk om de juiste keuze te maken, zodat jij straks lekker los kan gaan op je nieuwe bokszak.

Standaard Heavy Bag

De Heavy Bag is een uitstekende optie voor iedere vechtsport, hiermee kun je verschillende technieken oefenen en je conditie trainen.

Geschikt voor:

Bokszakken met hoeken

Deze ‘body bokszakken’ hebben verschillende hoeken, hierdoor is het een ideaal hulpmiddel om je stoottechnieken te verbeteren. Omdat je ‘onder’ de zak kunt komen, is het mogelijk om echte uppercuts te trainen.

Geschikt voor:

Staande boksbal en bokszak

Een staande bokszak (ook wel een bokspaal genoemd) is vooral handig voor mensen die thuis geen ruimte hebben om een standaard heavy bag op te hangen. Een staande bokszak is uitstekend voor traditionele vechtsporten waar je vooral techniek wilt trainen.

Geschikt voor:

De staande boksbal is een goede manier om je boksvaardigheden mee aan te scherpen. Met een boksbal op standaard kun je je precisie, reflexen en ontwijkvaardigheden verder trainen. Hij is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Een boksbal op voet kopen voor je kind is een goede manier om hun reactievermogen en hand-oog coördinatie al spelenderwijs te trainen.

Geschikt voor:

Teardrop bag

Dit is een ideale boxing bag voor boksers. Hiermee kun je verschillende stoten trainen zoals de uppercut, hoeken en daarnaast kun je hoofdbeweging en afstand inschatting oefenen. Doordat hij flexibel is, is het belangrijk om goed op je voetwerk te letten en hem ontwijken wanneer hij naar je toe beweegt. Kortom, een perfecte zak om thuis je boksbewegingen mee te oefenen.

Geschikt voor:

Speedbag

Een andere optie om belangrijke boksvaardigheden te trainen is de speedbag. Deze is perfect om je snelheid en timing mee te oefenen. Je moet de zak namelijk op het juiste moment raken om hem in beweging te houden zonder je ritme te verliezen. Dit helpt je ook om je handen hoog te houden tijdens het boksen, een belangrijke voorbereiding op een echte wedstrijd.

Geschikt voor:

Legend Sports vs andere merken

Bij Legend Sports worden meerdere boxing bags van hoge kwaliteit aangeboden voor beginnende en professionele vechtsporters. Maar wat is nu het verschil tussen producten van Legend Sports met die van andere merken? Geen van hen gebruikt de speciale Legend Absorb of Panda Hide Leather® technologie die de bokszakken van Legend Sports zo uniek, duurzaam en stevig maken. Met drie lagen van het speciale materiaal zullen ze nooit scheuren. Wanneer je een jouw producten bij Legend Sports koopt krijg je een geweldige kwaliteit die jaren mee kan gaan. Daarnaast geeft Legend Sports ook nog eens als enige drie jaar garantie op hun bokszakken, zo ben je er zeker van dat je altijd een goed product in huis haalt met een geweldige service. Bekijk het assortiment nu op de website en ga zelf aan de slag om jouw vechtsporttechniek thuis te verbeteren.

Accessoires

Met al deze informatie kun je voor jezelf kiezen wat jij nodig hebt om zelf een legende te worden. Naast een ruim assortiment aan boksballen en bokszakken kun je bij Legend Sports ook altijd terecht voor accessoires die bij de vechtsport horen. Alle producten zijn van de beste kwaliteit en voor een eerlijke prijs te vinden.

Kijk bij Legend Sports onder andere voor accessoires zoals:

En nog veel meer.

Legendes maken zichzelf met de producten van Legend Sports

Ben jij er klaar voor om de grote legendes te volgen en te domineren in de ring? Met deze tips kun jij jouw bokszak bij Legend Sports aanschaffen en trainen om de beste te worden. Niemand kan je tegen houden in de ring met je geweldige techniek en conditie. Allemaal dankzij de trainingen die je doet jouw Legend Sports bokszak of boksbal. Zorg er dus voor dat je er nu een in huis haalt, en zet je eerste stap om zelf een legende te worden!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking