KLANTENSERVICE
0
Sluiten
Woensdag 19 Januari 2023

Grootste Calisthenics event van EU Amsterdam Rai 25 en 26 februari, GRATIS Entree

Ben jij klaar om jouw calisthenics skills naar een hoger niveau te tillen? Ben jij op zoek naar inspiratie en motivatie? Dan hebben wij geweldig nieuws voor jou! Op 25 en 26 februari zal de Amsterdam Rai zich veranderen in een waar calisthenicsparadijs, waar de grootste calisthenicsbeurs ooit gehouden zal worden! Hier krijg je de kans om de beste atleten uit de hele wereld te zien presteren, zelf deel te nemen aan workshops, demonstraties en wedstrijden en nog veel meer! Legend Sports is platinum sponsor van dit event en zal Team NL geheel in Legend outfit aankleden. Daarnaast kan je ons op de stand bezoeken waar we veel equipment gaan plaatsen. Tevens komt er een spectaculaire boksring en gaan we ook seminars geven.

 

Deze beurs is de kans om jezelf te verbeteren en te leren van de beste calisthenics atleten zoals Hannibal For King en Frank Medrano die hun unieke bewegingen zullen delen en trucs zullen geven. Bovendien zullen er verschillende workshops worden gegeven door professionele trainers, waar u kunt leren hoe u uw technieken kunt verbeteren en nieuwe trucs kunt aanleren.

 

Maar dat is nog niet alles! Er zullen ook wedstrijden worden gehouden voor deelnemers van alle niveaus, dus of je nu een beginner bent of een ervaren pro, laat zien wat je kunt en misschien win je zelfs een prijs! En niet te vergeten, er zullen veel stands zijn met de nieuwste calisthenics gear, accessoires, kleding en supplementen, zodat je alles kunt uitproberen en kopen wat je nodig hebt om jouw calisthenicsreis te verbeteren. 

 

En als kers op de taart, zal Legend Sports er ook zijn met een boksring,bokszakken en trainingsschemas waarmee je zelfs de mogelijkheid hebt om te sparren. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw calisthenics skills te combineren met bokstechnieken en jezelf te verbeteren op meerdere gebieden.

 

 

Wat is calisthenics?

 

Calisthenics is een vorm van fitness waarbij men zich richt op het versterken en verbeteren van de eigen lichaamsterkte. Hierbij worden geen gewichten of fitnessapparatuur gebruikt, maar wordt er gewerkt met het eigen lichaamsgewicht en de omgeving (bijvoorbeeld een bankje of rekstok). Calisthenics is een zeer veelzijdige sport en kan voor iedereen geschikt zijn, ongeacht de leeftijd of fitnessniveau.

Calisthenics is een ideale manier om jezelf te versterken en te verbeteren, zowel fysiek als mentaal. Het is een sport die gericht is op progressie en uitdaging, waardoor men zich continu kan blijven ontwikkelen. Hierdoor is het een perfecte sport voor zowel beginnende als gevorderde atleten.

Het trainen van calisthenics kan op verschillende manieren gebeuren. Hieronder geven we een aantal voorbeelden:

 

1. Bodyweight training

Bodyweight training is de meest voorkomende vorm van calisthenics. Hierbij wordt er gewerkt met het eigen lichaamsgewicht en worden er oefeningen gedaan zoals push-ups, pull-ups, squats en dips. Dit is een goede manier om de basis van calisthenics te leren kennen en te ontwikkelen.

 

2. Street workout

Street workout is een vorm van calisthenics die zich richt op het gebruik van de omgeving. Hierbij worden oefeningen gedaan met rekstokken, bankjes en andere objecten die in de openbare ruimte te vinden zijn. Dit is een leuke manier om calisthenics op een andere manier te beleven en te ontdekken.

 

3. Gymnastics

Gymnastics is een vorm van calisthenics die zich richt op de meer acrobatische oefeningen. Hierbij worden oefeningen gedaan zoals handstanden, vluchten, klimmen en kippen. Dit is een uitdagende manier van calisthenics en vereist vaak een hoop oefening en oefening.

 

Team NL wordt vertegenwoordigd door:

 

Female Athletes
Nadine Hettinga
Serap Ozeroglu
Claudi van Osch
Guusje Thoonsen
 
 
Male Athletes
Billy Kroes
Duncan Vos
Badredinne van der Stoel
Ethan Caines
Jan Walter
Luca Gremberghen
Chris Marinov
Angelo Boerema
Sylvester Aben
Beer Verecammen
  • Wim plas

    Geplaatst op maandag 25 september 2023 17:48

    Beste mensen,

    Ik heb de ziekte van Parkinson. Ik doe aan Parkinson boksen. Vind dat geweldig en doet mij erg goed. Ik zou graag thuis ook wel willen oefenen. Ik ben 1.93 m. Welk type bokszak is het meest geschikt voor mij,

    Groet Wim

Informatieve Blogs van Legend Sports

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »