KLANTENSERVICE
0
Sluiten

RETOUREN

U heeft het recht om binnen een termijn van 28 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

 

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking, ingeval van CD's, DVD's, Blu-Ray discs of software, een verzegeling bevat.

 

De herroepingstermijn verstrijkt 28 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen.

 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 28 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

 

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 28 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

 

In geval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 28 dagen na het sluiten van de overeenkomst.

 

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om binnen uiterlijk 28 dagen de producten terug te sturen samen met het modelformulier.

 

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

 

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, exclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

 

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 100 zullen bedragen.

 

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals Alle custom made artikelen. Voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals Bitjes, Handschoenen, scheenbeschermers, pads, swachtels, vechtsportartikelen en yoga mattenModelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

https://retour-formulier.pdf

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking