Klantenservice
0
Sluiten

Jouw ideale handschoenen van de hoogste kwaliteit shop je hierzo

Jouw ideale handschoenen van de hoogste kwaliteit shop je hierzo

Het belangrijkste onderdeel van je boks outfit zijn toch wel je bokshandschoenen. Het eerste wat je gaat doen wanneer je vaker dan eens wilt gaan boksen is: bokshandschoenen kopen. Goede handschoenen kopen, welteverstaan. En het liefst ook nog de beste bokshandschoenen. Of in ieder geval de beste bokshandschoenen voor jou.

 

De beste bokshandschoenen kopen? Dat zal wel duur zijn, zul je nu misschien denken. Nou, niet bij Legend!

 

 

Bokshandschoenen sale

Voor de beste bokshandschoenen voor jou, hoef je echt niet op een bokshandschoenen sale te wachten. Want de beste bokshandschoenen zijn niet per se de duurste.

En sowieso kosten de bokshandschoenen van Legend jou nooit een rib uit je lijf (wij weten hoe hard jij jouw ribben nodig hebt tijdens het boksen en hoe goed jij je best zal doen om die ongedeerd te houden). Daarom is het eigenlijk altijd sale bij Legend. Tenminste, als je onze prijzen vergelijkt met andere merken.

 

 

Goedkope bokshandschoenen

Wat voor bokshandschoenen je ook nodig hebt (voor beginners, gevorderden, professionele of om amateurwedstrijden mee te boksen). Het is allemaal hier te vinden in onze online bokswinkel, verdeeld over de categorieën: bokshandschoenen heren,bokshandschoenen damesen bokshandschoenen kind.

 

Bokshandschoenen Amsterdam

Woon in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam? Of kom je geregeld in Amsterdam en omgeving? Dan heb je geluk! Niet alleen omdat er in Amsterdam en rond Amsterdam veel goede boksers wonen en veel goede boksscholen zijn. Maar ook omdat er in Amsterdam één van de beste boksmerken gehuisvest is, dat tevens een groot aantal van de beste boks handschoenen ontwerpt en vervaardigt.

 

Legend Sports is namelijk een Amsterdams box merk dat opgericht is door doorgewinterde boksers die samen met andere  boksers, waaronder ook amateur boksers, professionele boksers en professionele bokstrainers, hun boksspullen ontwerpen, testen en verbeteren.

 

Deze Amsterdamse bokshandschoenen, als we het zo mogen noemen (de roots van de bokshandschoenen liggen immers in Amsterdam), hebben niet alleen hun oorsprong in Amsterdam, ze worden ook verkocht in onze Legend bokswinkel Amsterdam Zuidoost.

 

Heb jij dus even geluk als je regelmatig in Amsterdam komt! Want voortaan als je aan nieuwe bokshandschoenen denkt, zijn er twee woorden die onlosmakelijk in jouw hoofd opkomen: Bokshandschoenen Amsterdam.

 

Jij gaat dus voortaan je nieuwe bokshandschoenen kopen in Amsterdam Zuidoost bij bokswinkel Legend. Daar zijn alle soorten bokshandschoenen te vinden en met de hulp van onze boks experts, die voor jouw klaarstaan in de bokswinkel, vind jij altijd de beste bokshandschoenen voor jou. En wat je dán voortaan denkt: ik wist niet dat de beste bokshandschoenen ook goedkope bokshandschoenen konden zijn.

 

Bokshandschoenen Zaandam

Ben je iets noordelijker georiënteerd dan Amsterdam Zuidoost. Dan kan jij je handschoenen ook in Zaandam gaan halen. Bij Legend bokswinkel Zaandam. In deze bokswinkel hebben wij ook alle boksspullen liggen die je hier in onze online bokswinkel ziet.

 

Van bokshandschoenen beginners tot professionals, van handschoenen met vetersluiting tot bokshandschoenen met extra polsbescherming. In elke categorie is wel een paar te vinden voor een bepaald soort bokser. Ook in de categorie dames bokshandschoenen en kinder bokshandschoenen.

 

Zo hebben we ook kinder bokshandschoenen voor kids die meerdere malen per week fanatiek trainen en al wat harder stoten. We hebben dames bokshandschoenen met een vrouwelijk design en een vrouwelijke pasvorm die net zo’n stevige en duurzame padding hebben als de bokshandschoenen uit de categorie heren en unisex.

 

Wij weten dat er genoeg vrouwelijke boksers zijn die minimaal net zo hard stoten als een gemiddelde mannelijke bokser. Kies je dus voor boks handschoenen uit de categorie bokshandschoenen dames? En kies je voor bokshandschoenen die geschikt zijn om er minimaal drie keer per week mee te trainen? Dan mag je ervan uitgaan dat je ook lekker lang fanatiek kan blijven trainen met deze dames boks handschoenen. Hetzelfde geldt voor de boxshandschoenen kids.

 

Dus kom naar onze Legend bokswinkel Amsterdam Zuidoost of onze Legend bokswinkel Zaandam, laat ons weten wat je wensen en eisen zijn, en wij zorgen er samen met jou voor dat jij de beste bokshandschoenen voor jou gaat kiezen. En dat je alle ribben in je lijf behoudt. Want zoals gezegd: De beste bokshandschoenen kunnen ook best goedkope bokshandschoenen zijn.

 

 

Bokshandschoenen kopen in de bokswinkel

Wanneer je naar één van onze bokswinkels komt, dan kun je alle box handschoenen meteen ook in het echt zien. Je kan de bokshandschoenen voelen en passen. Zo krijg je meteen een goede feeling met wat jij mooie box handschoenen vindt en of ze fijn passen. De bokshandschoenen die je koopt, moeten natuurlijk aan deze twee criteria voldoen.

 

Maar met bokshandschoenen kopen die jij mooi vindt en fijn vindt zitten, daarmee ben je er nog niet. De handschoenen moeten ook voldoen aan het doel waarvoor jij deze gaat gebruiken. Zo zit er een verschil in kwaliteit van bokshandschoenen die je één keer per week gaat gebruiken en die je minimaal drie keer in de week gaat gebruiken tijdens intensieve bokstrainingen. Zo moeten die laatste handschoenen dubbele stiksels hebben en een duurzamere padding.

 

Ga je alleen zaktrainingen volgen? Of misschien zijn de handschoenen bedoeld voor alleen thuis op de bokszak te trainen, dan kan je overwegen om voor speciale zakhandschoenen te kiezen. Natuurlijk kan je ook met gewone boxs handschoenen op de zak trainen. Het is maar net wat je prettiger vindt. En daarvoor is het goed om dat ook even uit te testen.

 

In onze bokswinkels hangen bokszakken waarop je de bokshandschoenen kunt uitproberen. Zo voel je of de pasvorm ook echt prettig is wanneer je de boks handschoenen gebruikt. Het is daarbij wel aan te raden om de bokshandschoenen uit te proberen met bandages. Tijdens het boksen heb je namelijk ook altijd bandages of binnenhandschoenen aan.

 

Over pasvorm gesproken: de meeste Legend bokshandschoenen hebben een sluitende pasvorm, wat vaak second skin fit genoemd wordt. Dit wordt zo genoemd omdat deze bokshandschoenen als een tweede huid om je handen en polsen passen. Behalve dat deze fit door de meeste boksers als zeer prettig ervaren wordt, geeft deze fit ook meer steun aan je vuisten en polsen. Dankzij deze extra steun van de handschoenen, wordt de kans op blessures nog meer beperkt.

 

Gewicht (KG)

Maat (OZ)

Handomvang (CM)

Maat (OZ)

15 - 25

4

9 - 11,5

4

25 - 35

6

11,5 - 14

6

35 - 45

8

14 - 16,5

8

45 - 55

10

16,5 - 19

10

55 - 65

12

19 - 21,5

12

65 - 75

14

21,5 - 24

14

75 - 85

16

24 - 26,5

16

85+

18

26,5+

18

 

Natuurlijk hebben we bij Legend ook boks handschoenen die de handen wat meer ruimte bieden. Bij deze box handschoenen is het nog meer van belang dat je bandages draagt. Bandages zorgen namelijk voor de extra steun aan vuisten en polsen tijdens het stoten. De extra ruimte, die deze boxshandschoenen bieden, zorgt ervoor dat jij je handen beter kunt ontspannen tussen het stoten door. Dit heeft ook zo zijn voordeel.

 

Verder heb je nog verschil in bokshandschoenen die alleen op de bokszak en stootkussens (training pads) gebruikt worden en die waarmee je samen met een trainingsmaat bokscombinaties oefent op elkaars bokspads. Ga je samen met andere boksers op elkaars boxhandschoenen trainen? Dan is het goed om erop te letten dat de bokshandschoenen die je koopt, padding aan de binnenzijde hebben (bij de handpalmen). Daarmee ga je namelijk de stoten van je trainingsmaat opvangen.

 

Bij al deze dingen, waarmee je rekening moet houden om de beste bokshandschoenen te kopen, kan het gespecialiseerde winkelpersoneel je helpen. Zo hoef je nooit met onbeantwoorde vragen of met twijfels te zitten, en weet je zeker dat jij de beste bokshandschoenen voor jou gaat kopen.

 

Waarschijnlijk ben je inmiddels wel nieuwsgierig geworden naar de adressen van deze twee Legend bokswinkels. Nou, komen ze:

 

Legend Amsterdam
Bijmerplein 206
1102DD, Amsterdam

 

Legend Zaandam

Cornelis Ouwejanstraat 17
1506SX, Zaandam

 

De voordelen van bokshandschoenen kopen bij Legend online

Wil je toch liever je bokshandschoenen online kopen? Hier bij onze Legend online bokswinkel zie je meteen welke er allemaal zijn voor welk type bokser. Kies de handschoenen die volgens jou het beste bij jou passen en die jij mooi vindt. Lees over de bokshandschoenen en beslis of dit inderdaad de boks gear zijn die geschikt zijn voor jouw doel.

 

Vind je het lastig om dit zelf te bepalen? Roep dan gerust onze hulp in door te mailen, bellen of Whatsappen. Hieronder vind je de contactgegevens van Legend Sports. Wij voorzien je altijd van een goed, eerlijk en persoonlijk advies.

 

Heb je jouw nieuwe bokshandschoenen gekozen? Selecteer dan nog de juiste maat boks handschoenen. Hoe kies je de juiste maat bokshandschoenen? Klik om daar alles over te lezen.

 

Wanneer jij je nieuwe producten van Legend thuis hebt ontvangen, dan heb je nog ruim de tijd om de spullen te passen en erover na te denken of je de juiste boxshandschoenen hebt gekozen. Lees hier meer over het retourbeleid van Legend.

 

Klik voor meer over het merk Legend.

 

Klik om te lezen waarom je het beste jouw bokshandschoenen en boksspullen bij Legend kunt kopen: Waarom  Legend.

 

En dan hier nog even de contactgegevens van Legend:

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking