KLANTENSERVICE
0
Sluiten

Over ons

Your journey to become a legend starts at Legend!

En bij het maken van de juiste keuze. Daarom staan wij 24/7 voor je klaar om je te adviseren bij het maken van de juiste keuzes. Stel je vraag telefonisch, per mail of per Whatsapp.

Telefoon:   +31756151619
E-mail:       [email protected]

Flagship Store Assendelft

Industrieweg 10E

1566JP Assendelft

OVER HET MERK

Jouw grote helden, ware sportlegendes zijn het! Je kijkt alle sportbeelden en docu’s en draagt hun hoofd op je shirt. Iedereen heeft wel zo’n legend om tegenop te kijken. Maar waarom zou je het daarbij laten als je zelf ook kan uitgroeien tot een legend?

Legends aren’t born, you become one

Die uitspraak inspireerde ons. Legends worden niet geboren, ze zijn het geworden door hard te trainen en heel veel toewijding. Als zij dat kunnen, kun jij het ook! Helemaal met de hulp van Legend.

Legend Sports: supporter of rising legends

De missie van Legend: jou helpen bij jouw missie! Legend Sports traint net zo hard met je mee (in ons geval door constant de productlijn te verbeteren) en dat met heel veel toewijding. Alleen het beste is goed genoeg voor onze rising legend (jij dus)!

Train like a legend

Om te trainen als een legend heb je de juiste gear nodig. Legend Sports heeft het voor je en Legend maakt het voor je. Wat je ook nodig hebt, alles is (rising) legend proof!

  • Een fitness shirt dat jouw lichaamstemperatuur optimaal houdt en het zweet afvoert.
  • Bokshandschoenen die jouw mokerslagen overleven en jouw knokkels heel houden.
  • Kickboksscheenbeschermers die ervoor zorgen dat jouw snoeiharde trappen niet meteen alles tot moes maken.
  • Fitnesshandschoenen waarmee je meer ijzer vreet dan Iron Man aan kan.
  • Een bokszak waar je helemaal op los kan, en wanneer die alle hoeken van de gym gezien heeft, nog meer wil zien.
  • Judomatten waarop je keer op keer ongedeerd je val breekt, terwijl er toch echt al deuken in de vloer beginnen te komen.
  • Of liever een fitnessvloer of een vloer die je flexibel kan inrichten met puzzelmatten en jou alle bescherming, grip en stabiliteit biedt die je nodig hebt.

Oké, je traint hard en bent voorzien van Legends legendarisch goede fight gear en fitness gear. Maar met alleen hard trainen ben je er nog niet. We hadden het over toewijding en dat betekent dat je ook moet leven als een legend.

Live like a legend

En dat begint bij de juiste voeding en de juiste outfits. Dus maak dat keukenkastje maar vrij: chips eruit (oké, één zak mag blijven), de sportvoeding van Legend erin. Al die casual kleding mag ook uit de kast, want jij draagt voortaan alleen nog Legend lifestyle kleding: casual én sportief.

Onze lifestyle kleding draagt heerlijk, zodat jij ontspannen je dag doorkomt. En wil je dan toch even losgaan? Ook daar is deze kleding op voorbereid. Kom maar op! Zorg je wel dat je nog een paar nette outfits laat hangen om je prijzen in ontvangst te nemen? Shirtje van Legend onder je nette jasje, petje van Legend op, mooie pattas eronder en je bent helemaal het mannetje / vrouwtje!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »