Voor 16:00 uur besteld morgen in huis*
Hoogste service, beste prijs
Gratis verzenden vanaf €50**
Dagelijks nieuwe aanbiedingen

Over ons

Legend Sports heeft 2 fysieke Premium sportwinkels:

1. Cornelis Ouwejanstraat 17,1506SX Zaandam

2. Bijlmerplein 206 , 1102DD Amsterdam 

We zijn 6 dagen per week open en leveren alles vanuit voorraad.

Over ons:

Legend Sports is ooit begonnen als een ambitieus klein familie bedrijf met passie voor de sport en met name vechtsport. Nu zes jaar later heeft Legend Sports zich ontwikkelt tot één van de grootste merken in de markt die gespecialiseerd is in fightgear. Men kan bij Legend terecht voor alles op het gebied van Boksen, Kickboksen, MMA, Krav Maga  etc. het merk “Legend’’  is tegenwoordig toonaangevend in de vechtsport wereld. Met trots kunnen we zeggen dat we een merk van Nederlandse bodem zijn. We willen de sterkste en grootste merk van de wereld worden.

Casual Kledinglijn:

Sinds kort hebben we naast de Legend vechtsportartikelen lijn ook een eigen casual kledinglijn. De vraag naar kleding voor dagelijks gebruik was groot vanuit onze klantenkring. We zijn gaan ontwikkelen en hebben diverse designs geïntroduceerd die enorm in de smaak vallen. Onze kledinglijn is toegankelijk voor iedereen en zijn we niet meer specifiek gericht op het vechtsporten. Deze kledinglijn is inmiddels zo uitgebreid dat we van vrouwen polo’s tot aan trainingspakken hebben. De casual look van de diverse kleding zorgt ervoor dat je ze kunt dragen bij elke gelegenheid.

Fitness:

Met onze fitness assortiment hebben we enorme stappen gemaakt. We hebben een zeer ruime assortiment geïntroduceerd van crossfit handschoenen tot aan dip riemen. Daarnaast hebben we ook sportvoeding.

Missie:

Wij van Legend Sports helpen atleten en sporters bij het behalen van hun doelstellingen. De technologie en vakkennis zetten wij zo hoog mogelijk in om een product neer te zetten met topkwaliteit. Omdat wij de koploper willen zijn op het gebied van Kleding, Vechtsportartikelen en Fitness gear, investeren wij in productontwikkelingen, technologie, innovatie en design. Feedback nemen wij dan maar ook uiterst serieus om zo het beste uit ons merk te halen. Op onze quality control afdeling dubbel checken wij onze producten zeer goed en zorgvuldig voordat ze de verkoop in kunnen.

De productlijnen van Legend Sports zijn zo ver doorontwikkeld dat we iedereen voorbij zijn. Wij verkopen namelijk de beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen, wij hebben een breed assortiment. Net als topsporters doen wij er dan alles aan om een topprestatie te leveren, dit is ook terug te zien in onze producten.

Legend Quote:

Your journey to become a legend starts here!

Meer weten over Legend Sports? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor 16:00 uur besteld morgen in huis*
Hoogste service, beste prijs
Gratis verzenden vanaf €50**
Dagelijks nieuwe aanbiedingen