KLANTENSERVICE
0
Sluiten

Trapkussens en stootkussens

Een kussen om tegen te trappen en te stoten, dus. Maar waarom zou je een trap stootkussen willen gebruiken? En waarom een stoot en trapkussen kopen? Nou, daar zijn genoeg redenen voor. En niet alleen om je energie of je woede of agressie kwijt te kunnen. Al zouden we iedereen adviseren om alleen daarom al een stoot en trapkussen te kopen. Houd je d Toon meer

Merken

Maat

Kleur

Materiaal

Prijs

-
25 Producten
Thai Pad Pro Line Zwart Leer

Thai Pad Pro Line Zwart Leer

Ideale Thai pads om alle Thai boks en kickbokste...

Deliverytime

Op voorraad
€69,95
   Bekijken

   Een kussen om tegen te trappen en te stoten, dus. Maar waarom zou je een trap stootkussen willen gebruiken? En waarom een stoot en trapkussen kopen? Nou, daar zijn genoeg redenen voor. En niet alleen om je energie of je woede of agressie kwijt te kunnen. Al zouden we iedereen adviseren om alleen daarom al een stoot en trapkussen te kopen. Houd je dingen toch langer heel in huis. ;)

    

   We zullen de voordelen van een trap / stootkussen voor je op een rijtje zetten:

    

   • Op een stootkussen en / of trapkussen kan je jouw technieken harder uitvoeren zonder iemand te blesseren.
   • Trappen tegen een trapkussen komt zowel voor jezelf als voor je trainingspartner minder hard aan.
   • Ook de impact van je stoten tegen een stootkussen worden meer gedempt waardoor je lekker hard kan blijven stoten zonder blessures.
   • De kans dat je trainingspartner je trappen of stoten niet goed opvangt wordt enorm verkleind met een trapkussen en een stootkussen.
   • Je trainingsintensiteit gaat een stuk omhoog wanneer je traint met een stoot- en / of trapkussen of met trainingspads.
   • Nieuwe technieken leer je beter op een stootkussen of op een trapkussen.

    

   Trapkussen en stootkussen kopen

   Waarom je dan een trap en stootkussen kopen wil? Omdat jij beter wil worden natuurlijk! En het liefst niet alleen beter, maar de beste. Een legend! Dus ga je trainen met een trapkussen en met stootkussens of een thai pad of stootpads. Want wat jouw trainer kan, dat kan jij ook. En dat kan je trainingsmaat ook: gewoon het trapkussen vasthouden en de stootkussens ophouden voor de ander en hem of haar aanmoedigen om alles uit zichzelf te halen.

    

   Samen gaan jullie, elk uurtje dat jullie vrij kunnen maken, tekeer op jullie nieuwe stoot en trapkussens. Nieuwe technieken leren en trainen. Combinaties erin slijpen. Sneller en harder trappen en stoten. Sneller bewegen en reageren. Jullie worden trainingsbeesten, jullie worden vechtmachines, jullie worden legends!

    

   Oké, de motivatie is er, we zijn enthousiast, maar nu lopen we misschien toch iets te hard van stapel. Eerst maar eens die trap en stootkussens kopen. En waar doe je dat anders dan bij Legend?

    

   Legend is er voor legends. Misschien vraag je je nu af: welke stoot en trapkussens heb ik nodig? Welke trap stootkussen is goed? No worries. Wij helpen je bij al je vragen. Legend is er voor jullie!

    

   Goede stootkussen en trapkussens en goedkope stootpads

   Stoot en trapkussens zijn er in allerlei soorten en maten. Ook zit er verschil in kwaliteit. Daarover hoef je je bij Legend geen zorgen te maken. Alle stoot trapkussens van Legend zijn van zeer goede kwaliteit.

    

   De prijzen houden wij zo laag mogelijk. Het verschil in prijs zit hem in het formaat en in de gebruikte materialen. We hebben goedkope stootkussens of pads en de goedkope trapkussens die prima zijn voor thuisgebruik en met name ook voor beginners.

    

   Train je heel intensief of wil je het trap stootkussen ook voor personal training gebruiken? Dan raden we je aan om niet de goedkope stootkussens of trapkussens te kiezen. Iets meer investeren betekent namelijk relaxter stoten en trappen opvangen en superlekker trainen. Op de trainingspads en trapkussens van Legend houd je het trainen langer vol. Jij en je nieuwe trap stootkussens zijn niet kapot te krijgen.

    

   Welke trap stootkussen heb ik nodig?

   Dat er zoveel verschillende stootkussens en trapkussens zijn maakt het misschien ook juist wel lastig om te kiezen. Hoe kies je nou de juiste trainingspads of het juiste trapkussen? Daar helpen we jou bij.

    

   De soort van ovale stootkussens die een stukje groter zijn dan je handen zijn vooral bedoeld om stootcombinaties op te trainen. De stootkussens hebben het formaat van een hoofd. Dat is mooi want dan kan je realistisch trainen op het stoten naar het hoofd. Het stootkussen heeft hetzelfde raakoppervlak als een hoofd. Om het stootkussen goed te raken, moet je dus net zo goed mikken als wanneer je het hoofd van je tegenstander wil raken.

    

   Om beter je coördinatie te trainen, zijn er ook kleinere stootkussens, ook wel focus pads genoemd. Hierbij train je om beter te mikken. Er zijn ook speed pads of speedy pads. Deze zijn lichter, waardoor de trainer jouw sneller verschillende combinaties kan laten uitvoeren. Met speedy pads of speed pads train je wanneer je jouw explosiviteit en uithoudingsvermogen wil verbeteren.

    

   Via deze link kom je bij deze categorie stootkussens: stootkussens, focus pads en speed pads. Klik als je deze stootkussens kopen wil.

    

   De stootkussens zijn voorzien van een soort handschoen aan de achterkant of  een strap. Hierin kan je als trainer (degene die de mitts, stootpads of stootkussens op houdt) zijn handen schuiven, waardoor de handpads als een handschoen om je handen blijven zitten. Superhandig dus! Dit is de reden waarom dit soort stootkussens ook van handpads genoemd worden. Klik op deze link als je handpads kopen wil.

    

   Dan is er ook nog een andere categorie stootkussens. De zogenoemde Thai Pads. Dit zijn eigenlijk stoot- en trapkussens in één. Ze zijn echter kleiner en handzamer dan de normale trapkussens. Hierdoor kan je ze ook gemakkelijk ophouden om je trainingspartner erop te laten stoten, terwijl je er ook heel goed trappen en knieën mee opvangen kunt. Met Thai Pads kan je dus heel allround trainen. Ze zijn ook stevig genoeg om harde stoten en trappen mee op te vangen. Heb je interesse in dit type  Thai Pads kopen? Klik dan op deze link: Thai Pad stootkussen kopen.

    

   Behalve de Thai Pads, die ook zeker geschikt zijn om trappen mee op te vangen, zijn er ook speciale trapkussens. Deze zijn groter en stevig, maar toch ook zacht. Het daardoor in principe niet nodig om scheenbeschermers aan te hebben, wanneer je tegen deze trapkussens trapt. Op deze grotere trapkussens kan je heel erg goed elk type trap oefenen. De trappen zijn eenvoudig en veilig op te vangen op deze trapkussens, hoe hard je trainingspartner ook trapt. Lekker snel en goed leren trappen? Dat doe je uitstekend op de trapkussens van Legend. Klik op deze link als je trapkussens kopen wil.

    

   Wat heb ik dan nog meer nodig om te kickboksen of te boksen?

   Wil je lekker thuis aan de gang met het trainen van kickboksen of boksen? Dan heb je sowieso ook (kick)bokshandschoenen, bandages en scheenbeschermers nodig.

    

   Samen met je trainingsmaat trainen op de Thai Pads? Dit heb je nodig:

   Thai Pads
   Of handpads met een trapkussen
   Kickbokshandschoenen

   Bandages
   Scheenbeschermers

    

   Samen met je trainingsmaat op de focus pads bokscombinaties oefenen? Dit heb je nodig:

   Stootkussen

   Bokshandschoenen
   Binnenhandschoenen

   En dan nu gauw een volledige set in huis halen voor jou en je trainingsmaatje. Want elk uur dat je langer wacht is een verspild uur, waarin je had kunnen groeien tot legendarische hoogtes. Snel doen dus!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking