KLANTENSERVICE
0
Sluiten
legend Sports - Dinsdag 26 Augustus 2021

Badr Hari terug in de ring!

Op 4 september is het zover Badr Hari keert in de boksring! Bij het evenement Glory 78 in Ahoy, Rotterdam. Het evenement wat eigenlijk 17 juli zal plaatsvinden wordt na lange tijd weer de eerste kennismaking met de nieuwe Badr! Door de covid pandemie is het evenement verplaatst naar september en dit wordt zo weer het eerste Glory evenement met publiek sinds februari 2020!

 

Aan stoppen heeft Badr nooit gedacht, met een nieuw team om badr heen is de hoop weer erg groot dat Badr zich kan meten met de beste zwaargewichten bij Glory. Na het breken met zijn vertrouwde trainer Mike Passenier vecht hij voor het eerst onder zijn nieuwe trainer Said El Badaoui. En nu het gevecht met Wrzosek eraan zit te komen zal de spanning ook weer toenemen bij Daphne Romani de lieftallige vrouw van de Marokkaanse kickbokser.

 

Badr - Klaar voor de strijd!

Dat het Badr de laatste jaren sportief niet helemaal meezit is welbekend. Zijn laatste overwinning dateert alweer van 22 augustus 2015. In de 4 wedstrijden daarna won hij wel de wedstrijd tegen Hesdy Gerges maar deze is geschrapt na een positieve dopingtest van Hari. Dit was niet de beste periode uit de glansrijke carrière van Badr Hari. Maar nu is hij weer helemaal klaar om te knallen in de ring!

 

Na zijn laatste wedstrijd tegen Benjamin Adegbuyi waar hij er met een gebroken neus moest opgeven is Badr gaan nadenken over zijn toekomst. Hij besloot om zijn 15 jaar lange samenwerking met Mike Passenier stop te zetten en met Said El Badaoui in zee te gaan. Hij heeft weer het volste vertrouwen dat hij zich kan mengen met de wereldtop en heeft het stiekem al over het wereldkampioenschap!

 

Badr vs Wrzosek - Laatste van zijn carrière?

Voor hij letterlijk weer kan praten over een eventueel wereldkampioenschap is het zaak om zijn eerste gevecht in lange tijd te winnen tegen de Pool Wrzosek. De 29 jarige pool behoort zeker niet tot de wereldtop en is blij dat hij het mag opnemen tegen zijn idool. In de persconferentie gaf hij aan dat hij vroeger keek naar gevechten van Badr en Remy Bonjasky en probeerde daar wat van op te steken voor zijn trainingen.

 

Ondanks dat de Pool de underdog is, is hij er zich wel van bewust dat dit een heel speciaal gevecht kan worden. Badr is bezig aan een frisse start maar Wrzosek kan die start vreselijk verstoren. Ondanks het feit dat de verhoudingen op papier groot zijn en Badr liever tegen Rico Verhoeven of Alistair Overeem zou willen vechten is Badr volledig gefocust op dit gevecht. En het besef bij de Pool is ook aanwezig, mocht hij winnen kan het zomaar het einde van de carrière van Hari betekenen.

 

Glory 78 - Wie komen er nog meer in actie?

Het is niet alleen het eerste gevecht van Badr in tijden, voor Glory is het ook weer het eerste evenement met publiek sinds februari 2020. Om van deze fantastische gelegenheid gebruik te maken heeft de organisatie een mooi programma in elkaar gesleuteld. 



Het volledige programma

Badr Hari (MOR) vs Arkadiusz Wrzosek (POL) - Zwaargewichtgevecht

Alex Pereira (BRA) (C) vs Artem Vakhitov (RUS) - Onbetwist licht/zwaargewicht-wereldtitelgevecht

Donovan Wisse (SUR) vs. Yousri Belgaroui (TUN) - Onbetwist middengewicht-wereldtitelgevecht

Tyjani Beztati (MOR) vs. Elvis Gashi (ALB) - Onbetwist lichtgewicht-wereldtitelgevecht

Tarik Khbabez (MOR) vs. Antonio Plazibat (HRV) - Zwaargewichtgevecht

Levi Rigters (NED) vs Tomas Mozny (SLO) - Zwaargewichtgevecht

Nordine Mahieddine (FRA) vs. Raul Catinas (ROM) - Zwaargewicht gevecht

Luis Tavares (NED) vs Sergej Maslobojev (LTU) - Licht/zwaargewichtgevecht

Hamicha (MOR) vs. Dmitry Menshikov (RUS) - Weltergewicht-gevecht 

Itay Gershon (ISR) vs Guerric Billet (FRA) - Lichtgewicht-gevecht

 

Net zo HARD GAAN als Badr? Score jouw vechtsportartikelen bij Legend Sports!

 

            

Informatieve Blogs van Legend Sports

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »