Voor 15:00 uur besteld morgen in huis. Excl matten en bokszakken
Hoogste service, beste prijs
Gratis verzenden vanaf €50** Excl bokszakken
Dagelijks nieuwe aanbiedingen

mma handschoenen legend

Filters

MMA/Bokszak handschoenen Legend Flow Mat Zwart

Legend Flow MMA of Bokszak handschoenen. De lichte handschoe..
€28,95

Bokszak en MMA Handschoenen LegendPadding Stealth

Pro Line MMA handschoenen of bokszak handschoenen met duimbe..
€44,95

Bokszak/MMA handschoenen Legend Flow zwart/rood

Legend Flow MMA of Bokszak handschoenen. De lichte handschoe..
€28,95

leren MMA - Bokszak handschoenen Legend UFC

Legend MMA Handschoenen. Een optimale bescherming van je kno..
€39,95

leren Bokszak - MMA Handschoenen Legend met duim

Legend MMA Handschoenen. Een optimale bescherming van je kno..
€39,95

MMA handschoenen. je koopt ze bij Legend Sports

MMA, Mixed Martial Arts, Freefight, deze sport kun je op meerdere manieren omschrijven. MMA heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Was het voorheen een sport die alleen onder een klein deel van de bevolking bekend was, tegenwoordig behoort het tot een van de meest voorkomende vechtsporten en heeft zowat iedereen er wel eens van gehoord. Wat echter niet bij het grote publiek bekend is, is dat MMA in zijn meest primitieve vorm al duizenden jaren geleden werd beoefend door de romeinen, een eeuwenoude sport dus!

MMA handschoenen zijn nodig wanneer je aan de vechtsport MMA begint. Voor iedere vechtsport zijn andere handschoenen nodig. voor kickboksen kick bokshandschoenen voor MUAY TAY, MUAY TAY handschoenen en ga zo maar even door.

De functie van de handschoenen is te allen tijde het beschermen van de handen. Er is genoeg keuze wanneer het op sportartikelen voor de vechtsport aankomt. Wel is belangrijk om de juiste en kwalitatief goede producten aan te schaffen, hierdoor voorkom je blessures en teleurstellingen door een eventuele miskoop.

Maten van MMA handschoenen bij Legend Sports

Wij hebben lederen MMA handschoenen en kunstleren handschoenen. Het verschil is dat echt lederen handschoenen duurzamer zijn en dus langer mee gaan. Bij Legend Sports werken wij met verschillende maten, wij hebben maten s, m, l xl en xs. Hierdoor is er voor iedereen de juiste maat.

De handschoenen zijn geschikt voor MMA training, fight fast, MMA fight, Joya MMA (ook wel als grappling handschoenen erkend). Let wel op dat met specifieke trainingen handschoenen eerder kunnen slijten, vraag hiervoor advies bij je boksschool.

Waarom je sportuitrusting aanschaffen bij Legend Sports?

Legend Sports wil hun klanten graag optimale service bieden, wij proberen dit te doen door middel van de volgende zaken:

  1. Gratis verzending boven de €50, je kunt dus je gehele sportuitrusting shoppen zonder verzendkosten te betalen.

  2. Wanneer je de bestelling voor 16:00 plaatst kun je hem de volgende dag in huis verwachten, dit betekent geen lange wachttijden.

  3. Wij gaan voor de hoogste service en kwaliteit voor de beste prijs, wij helpen je waar nodig om de juiste keuze te maken.
Lees meer
Lees minder
Voor 15:00 uur besteld morgen in huis. Excl matten en bokszakken
Hoogste service, beste prijs
Gratis verzenden vanaf €50** Excl bokszakken
Dagelijks nieuwe aanbiedingen