KLANTENSERVICE
0
Sluiten
Legend Sports - Woensdag 19 Juni 2021

Sportkleding Sportschool - Wat trek je aan?

Op 19 mei mochten dan eindelijk de sportscholen weer hun deuren openen. De meeste fitness liefhebbers hebben hier dan ook weer op grote schaal gebruik van gemaakt. Het volgende probleem dient zicht dan wel weer aan; "Hoe ga ik na al die maanden thuissporten met een geslaagde outfit naar de sportschool?" Met tips van Legend Sports kan iedereen met een geslaagde outfit zijn of haar trainingen afwerken in de gym!

 

Sportschool outfit - Wat moet je vooral niet doen?

Om met een geslaagde sportoutfit naar de sportschool te gaan is het ook handig om te weten wat je niet moet aantrekken naar de gym. Want stel je voor dat je denkt de juiste sportkleding te hebben aangeschaft en dit blijkt na je eerste training toch niet zo te zijn. Om dit te voorkomen hebben wij even op een rijtje gezet wat je vooral niet moet doen:

  • Trek geen te wijde sportshirts of sportbroeken Het doel van sporten is om wat aan je figuur te doen. Bij het dragen van te wijde kleding kan je je beweging verhinderen, wat niet al te handig is tijdens een intensieve training.
  • Vermijd dan wel té strakke sportkleding wanneer je naar de sportschool gaat. Vooral als je bij oefeningen veel moet bewegen en bukken werkt te strakke sportkleding je tegen. Je moet namelijk lekker vrij kunnen bewegen!
  • Ga niet met een te kort broekje of sport top naar de gym. Je bent dan constant bezig met ervoor zorgen dat je kleding goed zit en/of niet omhoog kruipt waardoor je je niet kan focussen op je training.
  • Draag geen sieraden of horloges wanneer je naar de sportschool gaat. Los van het feit dat het niet handig is om sieraden te dragen kan het ook nog eens gevaarlijk zijn. Je kan namelijk blijven haken wat ernstige gevolgen kan hebben.
  • Bespaar de tijd om je helemaal op te maken met make-up voordat je naar de sportschool gaat. Je komt namelijk naar de sportschool om aan je conditie en aan je lichaam te werken. Foundations kunnen de transpiratie belemmeren en zwaar opgemaakte ogen mogen dan voor een zwoele blik zorgen, doorgelopen mascara en gevlekte oogschaduw hebben dit effect beslist niet.

Outfit Gym - Wat trek je wel aan als je naar de sportschool gaat!

Hierboven heeft u kunnen lezen wat u vooral niet moet dan wanneer u uw sportoutfit uitkiest. Maar het uiteindelijke doel is om u te helpen met wat je wel aantrekt als je gaat sporten. Met de onderstaande tips kan je met een gerust hart naar de sportschool!

 

  • Let bij het aanschaffen van je sportkleding op de kwaliteit. Schaf sportkleding aan waarin je goed kan bewegen en waarin je huid goed ademt. De meeste sportmerken hebben namelijk de kennis van welke technologieën het beste werken voor de juiste sportkleding. Met het voornaamste doel dat je sportkleding lekker zit en altijd droog en lekker aanvoelt.
  • Ga voor kleding waarin jij je goed voelt! Denk natuurlijk wel aan de randzaken die benoemt zijn hierboven. Maar het is belangrijk dat je sportkleding draagt waarin jij je comfortabel voelt.
  • Welke broek je aantrekt is natuurlijk ook belangrijk. Kies daarom in de winter voor een mooi aansluitende lange broek. In de zomer kan je het beste een half lange broek aantrekken als je naar de sportschool gaat. Worden er echt zomerse temperaturen gemeten is een kort broekje zeker een goed alternatief! Tip van ons: score een broekje met verticale strepen aan de zijkant. Dit doet je benen langer lijken!
  • Voor de mannen onder ons is het wat gemakkelijker! Draag in de wintermaanden een lange broek en in de zomer maanden een korte. Schaf wel broeken aan waarin jij je spullen kwijt kan. Zo hoef je niet altijd een kluisje te huren en heb je nog zicht op je spullen ook!
  • Om belemmering in je bewegingen te voorkomen scoort een Sport-BH of Sport top nog steeds het beste! Zo zijn je armen vrij om te bewegen en kan je al je oefeningen uitvoeren zonder belemmeringen. Trek als man altijd een sportshirt aan, zorg ervoor dat deze niet te strak zit en dat je genoeg bewegingsvrijheid hebt. Heb je echt een killer body is een sporthemd voor de warme zomermaanden natuurlijk ook een echte aanrader.
  • Neem altijd een sporthoodie mee als je naar de sportschool gaat. Ten eerste is het belangrijk dat je na het sporten geen kou vat. En als je dan om die rede toch een sporttrui gaat dragen koop dan gelijk een sport hoodie die je outfit helemaal afmaakt.
  • Schaf altijd gedekte kleuren aan. Net zoals in het dagelijks leven slanke donkeren kleuren af. Vooral als je net begint met sporten en je nog niet helemaal tevreden bent met je shape is een donkere sportkleding de oplossing om dat minder te laten opvallen. Daarnaast vallen in donkere sportkleding je zweetvlekken niet op en kan je met een gerust hart je oefeningen doen!
  • Zorg er AUB voor dat je sportkleding niet twee keer draagt zonder het te wassen. Dit kan dankzij de transpiratie voor onprettige geuren zorgen. Gooi daarom thuis gelijk je kleding in de was en laat het zeker niet in je tas zitten. Het is daarom ook handig om meerdere sportoutfits in je kast te hebben liggen. Zo voorkom je dit probleem en is het fijn sporten voor jou en je medesporters!
  • Maak je sportoutfit af met te gekke accessoires. Draag bijvoorbeeld een kleurig bandje om je pols. Draag een hippe sporttas als je de sportschool binnenkomt. En wat dacht je van een kleurrijke hoofdband of pet.

 

Kortom: wees voorbereid wanneer je sportkleding koopt voor in de sportschool. Want lang niet alles wat mensen aanschaffen is geschikt. Met de juiste sportkleding kom je niet alleen trendy over, het sporten wordt ook leuker en gemoedelijker. Wij van Legend hopen u genoeg informatie te hebben gegeven: Legends Aren’t Born, You Become One!

 

Fitnesskleding - Dit zijn de toppers van Legend Sports!

 

        

 

 

 

  • Farhan Imran

    Geplaatst op donderdag 24 november 2022 11:16

    Attention: Managing Director,

    Hope you are enjoying good health and business,
    Let me introduce to M/S Ducati International and M/S Race & Range Sports Companies.
    We are ISO, BSCI, SCCI (Sialkot chamber of commerce & industry), TDAP (Trade development authority of Pakistan) Certified Manufacturers & Exporters of All Kinds & Sizes of Fitness / gym / compression clothing, hip circle bands, gloves, belts and bags. Our products fitting, quality and durability are very good, guaranteed!
    For more details please visit our websites at
    www.ducatisports.com ; ducatisports.trustpass.alibaba.com

    You can also ask professional photo shoots of recent developed designs from our team, along with inquiry.
    [email protected] Waqar Ali (Merchandiser ; R & D )
    [email protected] Raza (Product Manager)
    [email protected] Mr. Farhan Imran Assistant (Social Media operator)

    If you have any question please ask freely?

    Thanks & best regards,
    Farhan Imran
    Ducati International / Race & Range Sports (BSCI Certified)
    Tel:- +92 - 52 -3541289 , Tel:- +92 - 52 -3542922
    [email protected] , [email protected]
    www.ducatiinternational.com , www.ducatisports.com
    www.raceandrangesports.com , [email protected] , ducatisports.trustpass.alibaba.com
    Add: Bismillah chowk, pasrur road, Sialkot 51310 Pakistan.

Toon meer

Informatieve Blogs van Legend Sports

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »