Voor 15:00 uur besteld morgen in huis. Excl matten en bokszakken
LET OP! Wegens drukte bij DHL/DPD kan er vertraging oplopen
Gratis verzenden vanaf €50** Excl bokszakken
Dagelijks nieuwe aanbiedingen, 28 dagen herroepingsrecht

Rico Verhoeven VS Badr Hari

 • Geplaatst op
 • Door Legend Sports
 • 19
Rico Verhoeven VS Badr Hari

Het gevecht van de eeuw. Zo wordt de tweeclash tussen de kickboks grootheden Rico verhoeven en Badr Hari gezien. De twee vechters staan op zaterdag 21 december in de Geldredome tegenover elkaar.

Schrijf in een reactie onder dit bericht: de ronde, minuut, seconde en wie jij denkt dat de wedstrijd gaat winnen.

De persoon die het dichtste bij de uitslag komt wint een paar bokshandschoenen van Legend Sports t.w.v. €100,-

Maandag 23 december maken we de winnaar bekend

Als het gevecht in de ring net zo een hevig gevecht wordt als tijden de persconferentie dan belooft het een spektakel van de hoogste plank te worden. Drie jaar lang zagen Rico Verhoeven en Badr hari elkaar niet. Tot afgelopen week in Utrecht tijdens de persconferentie, waar het er hard aan toe ging. Met veel publiek was de opkomst van Badr heel showrijk met een zonnebril en een ‘Badr Army’ Shirt trok hij meteen veel aandacht bij zijn leger. De uitspraken van Hari werden steeds met gejuich ontvangen terwijl rico veel gejoel moest aanhoren. ‘Jij hebt je Badr Army ik ben een eenmansleger. Ik doe het allemaal zelf. Zorg maar dat je er bent, de 21ste. En niet opgeven’ antwoordde Rico op de gehele sensatie.

In 2016 stonden de twee vechtmachines ook al tegenover elkaar. Destijds ook al het gevecht van de eeuw genoemd in het Duitse Oberhausen, De absolute kraker die uitliep op een anticlimax. Door blessureleed aan de arm van Badr moest hij vroegtijdig de wedstrijd destijds aflassen. Er moest en zou een rematch komen iedereen was daarvan overtuigd. Hetwerd stil rondom beide kampen. ‘Bad Boy’ Hari moest eerst zijn dopingschorsing uitzitten voor er een rematch kon plaats vinden. In de tussentijd trainde Badr zich suf dat liet hij ook aan de buitenwereld zien door zijn kiekjes op social media. Ook rico zat niet stil in de tussentijd. ‘The king of kickboxing’ verdedigde zijn titel maar liefst driemaal. Het is duidelijk dat twee elkaar niet liggen en dat verkoopt dus kwam Glory dan eindelijk met een datum voor het gevecht wat voor heel veel mensen een opluchting was.

Badr Hari liep in 2016 tijdens de stare down nog weg. Afgelopen week tijdens de persconferentie was het vooral een verbale oorlog die de twee uitvochten. Zorg dat je vecht en stop met huilen”, riep Verhoeven hem onder meer toe. Badr sloeg nog een keer op tafel en wees keer op keer op die ene zaterdagavond in december. ‘Op 21 december laat ik zien wat Verhoevens echte niveau is’. Ze beloofden het publiek en pers een knaller van een gevecht.

Na de persconferentie stelden K-1 legendes Ernesto Hoost en peter Aerts dat er tegenwoordig minder goede kickboksers in het zwaargewicht zijn dan vroeger en dat het niveau minder hoog ligt dan in hun tijd. Verhoeven had het liefst een tijdmachine gehad om te laten zien dat hij ook in de K-1 topprestaties had kunnen neerzetten. De sport is geëvolueerd. Rico geeft aan dat de sporters van nu van het allerhoogste niveau zijn.

Vrienden worden ‘Bad boy’ en ‘The king of kingboxing’ nooit meer maar over een ding zijn ze het eens. De strijd moet nu echt uitgevochten worden.

Reacties

 1. Gideon Gideon

  #teamRico
  5 rondes, 1 en 2 zijn voor Badr ( hier zit het gevaar voor Rico )!
  Ronde 3, 4 en 5 zullen worden gewonnen door Rico!

 2. Melvin Melvin

  Badr wint op punten over volle 5 rondes, Rico 1x 8 tellen gekregen daarna tacties overwicht v Badr.... "split discision :and New......."

 3. Ado Ado

  Badr wint op K.O. of snee eind 2e ronde of arts stopt de partij door een snee of bloeding eind 2e ronde en Badr wint.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Voor 15:00 uur besteld morgen in huis. Excl matten en bokszakken
LET OP! Wegens drukte bij DHL/DPD kan er vertraging oplopen
Gratis verzenden vanaf €50** Excl bokszakken
Dagelijks nieuwe aanbiedingen, 28 dagen herroepingsrecht