Voor 15:00 uur besteld morgen in huis. Excl matten en bokszakken
Hoogste service, beste prijs
Gratis verzenden vanaf €50** Excl bokszakken
Dagelijks nieuwe aanbiedingen

Heavy duty rubberen fitnessvloer

Filters

Fitnessvloer | Heavy Duty Rubber | 2 cm

Je kiest voor deze ondergrond als je een kleerkast of een ki..
€39,95

FITNESSVLOER

Je kiest voor deze ondergrond als je een kleerkast of een killerbody wil bouwen. Want wanneer jij aan de ijzers hangt heb je een stevige, vlakke ondergrond met voldoende grip nodig die tevens tegen een stoot kan en makkelijk te onderhouden is.

Geschikt voor zware gewichten

Legend’s rubberen fitnessvloeren zijn de ideale ondergrond voor fitnessoefeningen met apparaten en met losse gewichten. Zelfs de zwaarste gewichten kan deze vloer makkelijk handelen. En al zweet je peentjes en laat je de dumbbells regelmatig van vermoeidheid naar beneden donderen, voor de vloer maakt het niks uit (op je voet zou wel faya zijn).

Flexibel in te delen

Leg de rubberen tegels neer zoals jij het wil. De tegels zijn gemaakt van duurzaam rubber met een afmeting van 100 x 100 x 2 cm en een gewicht van 20 kg per stuk. Groot en zwaar genoeg dus om voor een stabiele ondergrond te zorgen en hanteerbaar genoeg om naar wens te verplaatsen.

Perfecte grip en een uitstekende demping

De bovenkant van de rubberen tegels bestaat uit fijne deeltjes die ervoor zorgen dat jij een goede grip hebt en stabiel staat tijdens je workout. De onderlaag bevat grovere deeltjes die zorgen voor een goede anti-slip. Combineer dit met het medium gewicht van de tegel en je bent er zeker van dat de tegels niet gaan schuiven wanneer je ze stevig tegen elkaar op de vloer legt.

Duurzaam en slijtvast

De vloer is erg duurzaam en zeer slijtvast. Jij gaat heel veel jaren plezier hebben van deze vloer. Zo kan je stevig verder bouwen aan je body en fitness. Dus leg nu dat stevige fundament om verder te bouwen aan jouw power body met deze legendarisch sterke en stabiele fitnessvloer van Legend.

Lees meer
Lees minder
Voor 15:00 uur besteld morgen in huis. Excl matten en bokszakken
Hoogste service, beste prijs
Gratis verzenden vanaf €50** Excl bokszakken
Dagelijks nieuwe aanbiedingen