Voor 15:00 uur besteld morgen in huis. Excl matten en bokszakken
Hoogste service, beste prijs
Gratis verzenden vanaf €50** Excl bokszakken
Dagelijks nieuwe aanbiedingen

Judomatten

Filters

Judomatten 2x1 meter

De judomatten zijn gebruikt bij verschillende Europese- en W..
€86,64

Judomatten 1x1 meter

De judomatten zijn gebruikt bij verschillende Europese- en W..
€48,34

Judomat kopen doet u bij Legend Sports!

De judomatten van Legend Sports zijn gebruikt bij verschillende Europese- en Wereldkampioenschappen. De mat heeft een uitstekende reputatie en is in vele landen de best verkochte judomat!

De matten zijn verkrijgbaar in 100 x 100 x 4 cm, maar ook hebben we matten van 200 x 100 x 4cm dik voor u. Wilt u liever een andere dikte? Dan hebben wij ook matten van 2,5 en 5 cm dik.

We hebben matten in diverse kleuren zoals donkerblauw, lichtblauw, geel, oranje, zwart, grijs, rood en groen. Met deze kleuren kunt u natuurlijk ook een patroon leggen zoals rood blauwe ruiten. Let op: judo matten aangeboden die niet voldoen aan de eisen bevatten vaak standaard een reparatieset voor judomatten, uw product hoort niet kapot te gaan en bevat de eerste jaren een garantie.

Judomatten van hoogwaardige kwaliteit

Legend Sports verkoopt alleen hoge kwaliteit matten die een lange levensduur bevatten en voldoen aan de normen van de vechtsport. Ziet u dat op de markt minderwaardige matten worden aangeboden voor een goedkoop bedrag? Wij adviseren deze niet aan te schaffen in verband met de veiligheid. Wij willen van deze gelegenheid ook gebruik maken om u te wijzen op de levensduur van deze matten, goedkoop is duurkoop, deze goedkope matten zullen snel aan vervanging toe zijn.

Waarom Judomatten van Legend Sports?

Buiten de langere levensduur willen wij u wijzen op het feit dat Legend Sports voor kwaliteit staat. U kunt voor ons kiezen omdat wij:

  • Gratis verzenden vanaf €50 euro aanbieden. Hierdoor betaald u nooit teveel! Let wel op bij grotere items zoals deze kunnen er afwijkende transportkosten gerekend worden.

  • Onze website een groot aanbod vechtsport artikelen bevat en hierdoor niet bij meerdere partijen hoeft te kopen

  • Legend Sports heeft een hoog service gehalte, wij streven naar de beste kwaliteit
Lees meer
Lees minder
Voor 15:00 uur besteld morgen in huis. Excl matten en bokszakken
Hoogste service, beste prijs
Gratis verzenden vanaf €50** Excl bokszakken
Dagelijks nieuwe aanbiedingen